Voor mooie momenten

Start Wildseizoenkaart – Wijn & Spijs avond

Op donderdagavond 2 oktober organiseert restaurant Narline een sfeervolle avond in het teken van wild. Tijdens deze speciale avond wordt is de start van de nieuwe Wildseizoenkaart. U bent van harte welkom om als een van de eersten te komen proeven van de verrassende wildgerechten die onze herfstkaart te bieden heeft.

Chef-kok Maarten Dragt serveert een culinair 4-gangen Wilddiner, volledig geïnspireerd op de rijke smaken van het najaar. Laat u meenemen in een verfijnde smaakbeleving, waar het beste van wild centraal staat.

Sommelier Robert Warmolts zorgt samen met wijnspecialist Hans Averesch van wijnleverancier Heisterkamp voor een bijpassend wijnarrangement. Bij iedere gang verrassen zij u met zorgvuldig geselecteerde wijnen en delen zij met enthousiasme de verhalen achter de herkomst.

Donderdagavond 2 oktober 2025

Programma Wild & Spijs

18.00 – 18.30 uur: ontvangst
18.30 – 21.30 uur: 4- gangen Wijn & Spijs diner
Uitleg over wijnen door onze sommeliers en een van onze wijnleveranciers.

4-gangen Wijn & Spijs diner: € 90,00 per persoon. 

4-gangen Wild & Spijs

Voorgerecht
Wildpate
Rodebiet – uien confit – balsamico – hazelnoot

Tussengerecht
Wildzwijn wang
Sjalot – aardappel poffertjes –jus gerookte knoflook

Hoofdgerecht
Haas
Rug – rodekool stoofpeer – mousseline – jus pruim

Dessert
Crème brûlée
Tonkaboon – gekarameliseerde kastanjes – specerijen ijs

Reserveren

Wilt u deze avond niet missen? Reserveer dan via de knop reserveren op deze site of via een van onze medewerkers van Team Narline.

T (0528) 310 333 of stuur een E-mail naar: info@narline.nl.

Narline voor: Mooie herfst Momenten!
Hoogeveenseweg 17
Zuidwolde

PS. Heeft u di(eet) wensen of een allergie? Wilt u dit dan uiterlijk een dag vooraf aan ons doorgeven? Alvast bedankt.

Ter info: Tijdens dit event worden foto’s en video opnames gemaakt. Wanneer u Narline betreed, geeft u toestemming om beelden (foto en video) waar u eventueel opstaat te gebruiken.