fbpx

Arrangementen

Maak gebruik van één van onze arrangementen of ontvang een persoonlijk voorstel

Ervaar wat je zintuigen doen met je smaakbeleving

Proeverij

Bij Narline werken echte vakidioten. Zij doen niets liever dan u meenemen in hun kennis en smaakbeleving op het gebied van eten en drinken. Wilt u bijvoorbeeld ervaren wat verschillende zintuigen doen met uw smaakbeleving of hoe de structuur of temperatuur van een gerecht of drank beïnvloed wat u proeft? Of wilt u meer weten over uw favoriete wijnstreek of druivensoort en proeven hoeveel diversiteit daarin is? Met een gezelschap vanaf 12 personen stellen wij graag een proeverij op maat samen, al dan niet in combinatie met een bijeenkomst, diner of andere festiviteit bij Narline.

Laat u aangenaam verrassen

Zakelijk arrangementen

Ochtendarrangement (van 09.00 – 12.00 uur) : €19,50
Middag arrangement (van 13.00 – 17.00 uur) : €22,50
Dag arrangement (van 09.00 – 17.00 uur) incl. lunch : €59,50
Dag arrangement (van 09.00 – 20.00 uur) incl. lunch en diner : €89,50

Onze vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee en huisgemaakte zoete lekkernijen
  • Onbeperkt tafelwater en verse koffie en thee tijdens de bijeenkomst
  • Handfruit (ochtend) & vruchtensappen met een hartige snack (middag)
  • Gebruik van beamer en scherm (in de rechter Deel), Wifi en flip-over
  • Zaalhuur

Genoemde prijzen zijn per persoon, excl. BTW. Arrangementen zijn te reserveren vanaf 10 personen. Wanneer u met een kleiner gezelschap wenst te vergaderen stellen wij graag een offerte op maat samen.

De dag van je leven wordt onvergetelijk!

Trouwen

Narline is een stijvolle, romantische officiële trouwlocatie. De Rijks monumentale boerderij ligt in het ‘Drents groen’, maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde). Of je nu met een klein of groot gezelschap wilt komen, het kan bij Narline. We hebben vier verschillende ruimtes, een prachtige tuin met bos, uitzicht over de landerijen en verschillende terrassen. Of je nu gaat voor een barbecue of een 5-gangen diner, het kan allemaal. Al jullie wensen gaan we bespreken om van jullie grote dag een ‘onvergetelijk dag’ te maken.

Uitermate geschikt voor feestelijke momenten

Feestelijke arrangementen

Narline is bij uitstek de locatie voor uw feestelijke momenten zoals een verjaardag, jubileum of huwelijksfeest. De diversiteit en sfeervolle inrichting van de ruimtes zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zowel in klein als groot gezelschap kunt u in privésfeer genieten. Van intiem diner tot uitbundig dansfeest, van een high tea in de tuin tot een receptie in de monumentale Bijschuur. Je hebt bij Narline de beschikking over verschillende ruimtes met ieder een eigen karakter en sfeer. Graag gaan we persoonlijk met je sparren om zo tot een creatieve en unieke invulling van jouw feestelijke moment te komen.

Uw winkelwagen