fbpx

Arrangementen

Maak gebruik van één van onze arrangementen of ontvang een persoonlijk voorstel

Uitermate geschikt voor feestelijke momenten

Feestelijke arrangementen

Narline is bij uitstek de locatie voor uw feestelijke momenten zoals bijvoorbeeld een:

 • Verjaardag
 • Babyshower
 • Jubileum
 • Bedrijfsfeest

De diversiteit en sfeervolle inrichting van de ruimtes zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zowel in klein als groot gezelschap kunt u in privésfeer genieten. Van intiem diner tot uitbundig dansfeest, van een high tea in de tuin tot een receptie in de monumentale Bijschuur. Je hebt bij Narline de beschikking over verschillende ruimtes met ieder een eigen karakter en sfeer. Graag gaan we persoonlijk met je sparren om zo tot een creatieve en unieke invulling van jouw feestelijke moment te komen. Je kunt nu direct online je eigen feest samenstellen. Geheel vrijblijvend krijgt je dan een offerte.

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Ervaar wat je zintuigen doen met je smaakbeleving

Proeverij

Bij Narline werken echte vakidioten. Zij doen niets liever dan u meenemen in hun kennis en smaakbeleving op het gebied van eten en drinken. Wilt u bijvoorbeeld ervaren wat verschillende zintuigen doen met uw smaakbeleving of hoe de structuur of temperatuur van een gerecht of drank beïnvloed wat u proeft? Of wilt u meer weten over uw favoriete wijnstreek of druivensoort en proeven hoeveel diversiteit daarin is? Met een gezelschap vanaf 12 personen stellen wij graag een proeverij op maat samen, al dan niet in combinatie met een bijeenkomst, diner of andere festiviteit bij Narline.

Arrangement Wijnproeverij

We hebben een arrangement voor u samengesteld voor een gezellige en leerzame wijnproeverij bij Narline.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen en bestaat uit het proeven van 5 verschillende wijnen: 2 wit, 1 rosé, 2 rood en 5 bijpassende kleine gerechtjes met uitleg van onze sommelier. U kunt dit arrangement uitbreiden met cava, dessertwijn en/of rode port met bijpassend klein gerechtje.

Het voorhuis met daaronder onze wijnkelder is uitermate geschikt voor groepen tot 12 personen. Voor een groter aantal personen kunt u uitstekend terecht in de rechter Deel of onze Monumentale Bijschuur. Bij mooi weer is het ook mogelijk om een wijnproeverij te boeken op het terras of in de tuin.

Reserveren
Snel en gemakkelijk een datum reserveren? Dat kan via onze online planner.

Online wijnproeverij boeken

Een middag genieten van zoete en hartige lekkernijen

High Tea

Onze koks presenteren heerlijke, huisgemaakte hartige gerechtjes zoals diverse sandwiches, quiche en pasteitjes. Daarnaast worden zoete lekkernijen geserveerd zoals scones, muffins, cheesecake, chocolade en verfijnde patisserie. Uiteraard met diverse smaken jam en clotted cream.

Wij serveren hierbij onbeperkt verse thee van munt en gember met honing en een grote variatie aan smaken van de thee van TeaQuiero.

Uw  tafel wordt feestelijk in Engelse stijl gedekt in het restaurant, op het terras of geniet in privésfeer in het karakteristieke Voorhuis van Narline.

Narline’s High Tea kan gereserveerd worden vanaf 8 personen.

Reserveren
Snel en gemakkelijk een datum reserveren? Dat kan via onze online planner.

Online high tea boeken

Vlakbij de A28

Zakelijk arrangementen

We hebben 9 vergaderarrangementen voor u samengesteld, enkele voorbeelden:
Ochtendarrangement (van 08.30 – 12.30 uur) : vanaf €19,50
Middag arrangement (van 12.30 – 17.00 uur) : vanaf €22,50
Dag arrangement (van 08.30 – 17.00 uur) incl. lunch : vanaf €59,50
Dag arrangement (van 08.30 – 20.00 uur) incl. lunch en diner : vanaf €89,50

Onze vergaderarrangementen zijn inclusief:

 • Ontvangst met koffie / thee en huisgemaakte zoete lekkernijen;
 • Onbeperkt tafelwater en verse koffie en thee tijdens de bijeenkomst;
 • Handfruit in de ochtend & vruchtensappen met een hartige snack in de middag;
 • Soep en ambachtelijke broodjes met zuiveldranken en vruchtensappen voor de lunch;
 • Gebruik van alle moderne vergaderfaciliteiten, zoals beamer en scherm, Wifi en Airtame;
 • Schrijfblok en flipover;
 • Zaalhuur.

Genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Arrangementen zijn te reserveren vanaf 10 personen. Wanneer u met een kleiner gezelschap wenst te vergaderen stellen wij graag een offerte op maat samen.

Nieuw: online vergaderplanner
Snel en gemakkelijk uw vergadering reserveren? Dat kan.
Met onze online planner vraagt u in 4 stappen een vergadering aan voor uw bedrijf.
Selecteer een datum plus het aantal personen, bekijk de vergaderarrangementen van Narline en zoek een ruimte die bij uw vergadering past. Vervolgens dient u uw aanvraag in. U krijgt van ons zo snel mogelijk bericht over uw aanvraag. Gemakkelijk en snel!
Bij een volgende vergadering kunt u snel en gemakkelijk opnieuw inloggen.

Vergadering aanvragen

Contact opnemen

De dag van je leven wordt onvergetelijk!

Trouwen

Narline is een stijvolle, romantische officiële trouwlocatie. De Rijks monumentale boerderij ligt in het ‘Drents groen’, maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde). Of je nu met een klein of groot gezelschap wilt komen, het kan bij Narline. We hebben vier verschillende ruimtes, een prachtige tuin met bos, uitzicht over de landerijen en verschillende terrassen. Of je nu gaat voor een barbecue of een 5-gangen diner, het kan allemaal. Al jullie wensen gaan we bespreken om van jullie grote dag een ‘onvergetelijk dag’ te maken.

Thuis op de bank…
Vrijblijvend online jullie bruiloft plannen

Jullie kunnen nu vrijblijvend jullie eigen offerte én dag-indeling maken bij Narline voor jullie eigen bruiloft!
Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner-  mogelijkheden die wij jullie te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft tot in detail te bespreken. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Online trouwofferte

Meer informatie

Onderbegeleiding van onze chef’s

Kookworkshops

Met een gezelschap laten wij je graag kennis maken met mooie ingrediënten, handige kooktechnieken en bijzondere smaakcombinaties. Je wordt ontvangen in onze wijnkelder waar je uitleg krijgt. Hier worden je smaakpapillen vast op de proef gesteld. Onder begeleiding van onze chefs bereid je vervolgens een 3 of 4 gangen menu, waar je uiteraard ook heerlijk van gaat genieten. Na afloop van de kookworkshop krijgen alle deelnemers de recepturen mee naar huis. Ook bestaat de mogelijkheid om bijzondere ingrediënten en geproefde wijnen bij ons te bestellen. We hebben 2 kookworkshops voor je samengesteld.

Reserveren
Je kunt jouw kookworkshop gemakkelijk aanvragen via onze online offerte planner.

Online kookworkshop plannen

Uw winkelwagen