Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Arrangementen

Maak gebruik van één van onze arrangementen of ontvang een persoonlijk voorstel

Van intiem tot uitbundig

Mooie momenten

Narline is bij uitstek de locatie voor uw feestelijke momenten zoals een verjaardag, jubileum, een nieuw leven of uw trouwdag.

De diversiteit en sfeervolle inrichting van de ruimtes zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zowel in klein als groot gezelschap kunt u in privésfeer genieten. Van intiem diner tot uitbundig dansfeest, van een proeverij in de tuin tot een receptie in de monumentale Bijschuur. U heeft bij Narline de beschikking over verschillende ruimtes met ieder een eigen karakter en sfeer.

Vrijblijvend online maken

Via de online offerte planner van Narline is het mogelijk om zelf uw feestelijke gelegenheid samen te stellen. U ontvangt van ons direct een offerte op maat die u altijd kunt terugvinden en aanpassen. Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner-  mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Offerte maken Login

Met een intiem gezelschap genieten

Feestelijke arrangementen

Gaat uw voorkeur uit naar genieten met een klein gezelschap om uw feestelijke moment te vieren? Bij Narline kunt u hiervoor terecht in ons restaurant, bij mooi weer op het heerlijke terras of in privésfeer in het stijlvolle Voorhuis.
Onderstaande arrangementen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden en kunt u direct online reserveren.

Private Dining
Geniet van een culinair 3-, 4- of 5 gangen diner, desgewenst met een sprankelend aperitief en bijpassende wijnen.

Kookworkshop
Onder begeleiding van onze koks kookt u een culinair 3- of 4 gangen menu om vervolgens met uw gezelschap van te gaan genieten.

Wijnproeverij
Onze sommelier neemt u mee in de wereld van de wijn en deelt met u zijn kennis en passie. Ruiken, proeven en genieten van wijn met bijpassende hapjes uit onze keuken.

Proeverij
Geniet van een uitgebreide proeverij bij Narline. Kom gezellig samen met uw vrienden of familie een hele middag borrelen. Tijdens de borrel geniet u van allerlei zoete of hartige hapjes.

Babyshower
Zet de toekomstige moeder in het zonnetje en vier samen het nieuwe leven, met een uitgebreide proeverij, lunch of diner.

Uitbundig feesten vieren

Feestelijke arrangementen

Nodig uw vrienden, familie en collega’s uit om er samen een feest van te maken.
In de monumentale Bijschuur, de rechter Deel en op de mooie terrassen van Narline kunt u met een groot gezelschap genieten van uw feestelijke momenten. Wij hebben een aantal arrangementen voor u samengesteld die u direct online kunt reserveren en aan uw wensen kunt aanpassen.

Feestavond
In de monumentale Bijschuur kunnen de voetjes van de vloer. Wij zorgen dat uw gasten voorzien worden van heerlijke hapjes en drankjes. Live muziek, een uniek Themafeest of swingende DJ?
Wij denken met u mee.

Wijnproeverij
Onze sommelier neem u mee in de wereld van de wijn en deelt met u zijn kennis en passie. Ruiken, proeven en genieten van wijn met bijpassende hapjes uit onze keuken.

Familiedag
Ontmoet uw familie bij Narline voor een gezellig samenzijn en combineer dit met een leuke activiteit. Ga wandelen, klootschieten of doe een actief en spannend spel.

De dag van je leven wordt onvergetelijk!

Trouwen

Narline is een stijvolle, romantische officiële trouwlocatie. De Rijks monumentale boerderij ligt in het ‘Drents groen’, maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde). Of je nu met een klein of groot gezelschap wilt komen, het kan bij Narline. We hebben vier verschillende ruimtes, een prachtige tuin met bos, uitzicht over de landerijen en verschillende terrassen. Of je nu gaat voor een barbecue of een 5-gangen diner, het kan allemaal. Al jullie wensen gaan we bespreken om van jullie grote dag een ‘onvergetelijk dag’ te maken.

Thuis op de bank…
Vrijblijvend online jullie bruiloft plannen

Jullie kunnen nu vrijblijvend jullie eigen offerte én dag-indeling maken bij Narline voor jullie eigen bruiloft!
Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner-  mogelijkheden die wij jullie te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft tot in detail te bespreken. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Online trouwofferte Meer informatie

Vlakbij de A28

Zakelijke arrangementen

Narline is de ideale locatie vlak naast de A28 voor als u op zoek bent naar een sfeervolle, rustige omgeving voor uw zakelijke besprekingen.
Daarnaast kunt u bij Narline terecht met uw team, uw klanten of uw hele bedrijf voor diverse activiteiten en samenkomsten.

Wij hebben een aantal zakelijke arrangementen voor u samengesteld.

Vergaderarrangementen
Een compleet verzorgde vergadering voor een ochtend, middag of dag. U kunt ervoor kiezen deze arrangementen uit te breiden met een lunch, borrel en diner.

Congres & Bedrijfspresentatie
Tijdens uw grote bijeenkomsten ontzorgen wij u compleet zodat u zich kunt richten op uw relaties en de boodschap die u wilt brengen.

Bedrijfsfeest & borrel 
Een jubilaris in het zonnetje zetten of met uw medewerkers uw zakelijke succes vieren tijdens een spetterend feest; bij Narline bent u hiervoor op de juiste plek.

Team-uitje
Beleef met uw afdeling of uw bedrijf een gezellige, inspirerende en informele samenkomst met diner. Met de keuze uit diverse activiteiten waarbij teambuilding voorop staat. .

Vergadering aanvragen Contact opnemen