Lunchkaart
Intiem, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance
Ambachtelijk wit of bruin brood
Vitello Tonato
Kalf | Tonijnmayonaise | Kappertjes
Rundertartaar
Pittige mayonaise | Augurk
Geitenkaas
Walnoot | Honing
Caprese
Tomaat | Mozzarella | Verse basilicum
Zalm
Toast | Gerookt | Verse dille | roomkaas
Warme brood gerechten
Garnalenkroket
Mierikswortelmayonaise
Kip
Gehakt | Oosters | Granaatappel | Yoghurtdip
Kroketten
Rundsvlees | Mosterd
Uitsmijter
Ham | Kaas
Tosti
Geitenkaas | Gember | Peppadew
Tosti
Ham | Kaas
Saté
Ossenhaas | Atjar | Kroepoek
Hamburger
Black Angus | Augurk | Tomaat
Soep
Bisque
Kreeft | Crème Fraîche | Bieslook
Gevogelte bouillon
Oosters | Taugé | Paksoi | Kwartelei
Salade
Zalm & Gamba
Gerookte Zalm | Dille | Mierikswortel
Kip
Taugé | Curry | Bimi
Geitenkaas
Walnoot | Honing | Knoflookcroutons
Chefs lunchmenu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 2, 3 of 4 gangen lunchmenu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
2 gangen
3 gangen
4 gangen
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.