Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Onderbegeleiding van onze chef’s

Kookworkshops

Met een gezelschap van 6 tot 10 personen laten wij je graag kennis maken met mooie ingrediënten, handige kooktechnieken en bijzondere smaakcombinaties. Je wordt ontvangen in onze wijnkelder waar je uitleg krijgt. Hier worden je smaakpapillen vast op de proef gesteld. Onder begeleiding van onze chefs bereid je vervolgens een 3 of 4 gangen menu, waar je uiteraard ook heerlijk van gaat genieten. Na afloop van de kookworkshop krijgen alle deelnemers de recepturen mee naar huis. Ook bestaat de mogelijkheid om bijzondere ingrediënten en geproefde wijnen bij ons te bestellen.

Reserveren
Bel gerust: (0528) 310 333. Je kunt jouw kookworkshop ook gemakkelijk aanvragen via onze online offerte planner.

Online kookworkshop plannen

narline kookstudio 4 - Narline Zuidwolde

Genieten van eigen culinaire creaties

Workshop Culinair

Tijdens deze kookworkshop samen met je team of vrienden (minimaal 6 personen en maximaal 8) bereidt je een heerlijk 3 gangen diner. De gerechten worden samengesteld uit herkenbare, verse producten waar je onder leiding van onze kok een verrassende twist aan geeft. Je kunt deze gerechten, met behulp van de omschrijving die je mee krijgt, thuis nog eens na maken. Er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van regionale producten en bij het samenstellen van het menu houdt de chef rekening met de seizoenen.

Trots en voldaan huiswaarts

Workshop Gastronomie

Tijdens deze kookworkshop gaat u een bijzonder 4 gangen menu bereiden. U gaat werken met verse en exclusieve ingrediënten. De ingrediënten zijn altijd uit het seizoen en waar mogelijk uit de regio. Hiermee stelt u verrassende gerechten samen. Er wordt aandacht besteed aan diverse kooktechnieken en ook krijgt u tips voor een mooie opmaak van de borden. Deze kookworkshop is te reserveren voor een groep van minimaal 6 personen en maximaal 10 personen.

Maatwerk

Wij prikkelen graag de zintuigen van onze gasten, maar willen zelf ook geprikkeld worden. Zoek je een unieke invulling van jouw kookworkshop? Net even een beetje anders dan anders? Wil je de kookworkshop combineren met een vergadering of een teamuitje? Wij denken en doen graag met je mee.

Bullet N narline diapositief - Narline Zuidwolde

Iets extra’s: Schort met naam of logo

Kom je met een gezelschap en wil je een uniek en blijvend aandenken meegeven aan jouw gasten? Laat dan een gepersonaliseerd schort maken met de naam van je medewerkers of vrienden of met het logo van jouw bedrijf. Wij regelen dit voor je. De kookworkshop moet dan wel 6 weken van te voren geboekt worden, dit i.v.m. bedrukking. Vraag gerust naar de kosten van dit cadeau voor je gasten.