Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Werken met verse en exclusieve ingrediënten

Workshop Gastronomie

Tijdens deze kookworkshop ga je een bijzonder 4-gangen menu bereiden. Je gaat werken met verse en exclusieve ingrediënten. De ingrediënten zijn altijd uit het seizoen en waar mogelijk uit de regio. Hiermee stel je verrassende gerechten samen. Er wordt aandacht besteed aan diverse kooktechnieken en ook krijg je tips voor een mooie opmaak van de borden.

De gastronomische hoogstandjes die jouw gezelschap maakt, vormen samen een heerlijk diner waar jullie na afloop van de workshop van gaan genieten.

We gaan ervan uit dat je voldaan en trots op jouw kookprestatie huiswaarts keert!

Workshop Gastronomie – 95,00 p.p.
Dit arrangement is te reserveren voor 6 tot 10 personen.

Kookworkshop boeken
Snel een datum aanvragen voor jouw koopworkshop kan gemakkelijk met onze online planner.

Online kookworkshop boeken

Maatwerk?
Wij prikkelen graag de zintuigen van onze gasten, maar willen zelf ook geprikkeld worden. Zoek je een unieke invulling van jouw kookworkshop? Net even een beetje anders dan anders? Wil je de kookworkshop combineren met een vergadering of een teamuitje? Wij denken en doen graag met je mee. Bel ons gerust.

narline kookstudio 3 - Narline Zuidwolde

Bullet N narline diapositief - Narline Zuidwolde

Iets extra’s: Schort met naam of logo

Kom je met een gezelschap en wil je een uniek en blijvend aandenken meegeven aan jouw gasten? Laat dan een gepersonaliseerd schort maken met de naam van je medewerkers of vrienden of met het logo van jouw bedrijf. Wij regelen dit voor je. De kookworkshop moet dan wel 6 weken van te voren geboekt worden, dit i.v.m. bedrukking. Vraag gerust naar de kosten van dit cadeau voor je gasten.