Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

In het voorjaar van 2019 zijn Henriëtte Waaijenberg en Hendrik-Jan Lip eigenaar geworden van het Rijksmonumentale boerderijencomplex uit 1768 waarin Narline in Zuidwolde, Drenthe is gevestigd. Na een verbouw van 9 maanden openden zij het horecacomplex feestelijk op 10 december 2019.

Hendrik-Jan Lip is geen onbekende in de horeca. Hij is eerder, samen met Henriëtte, eigenaar geweest van Café Hare Majesteit en één van de oprichters van Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen. Een echte gastheer, die samen met het mooie horecateam van Narline, u een onvergetelijk bezoek aan Narline wil verzorgen.

Henriëtte Waaijenberg is, met haar marketing & HR achtergrond, vooral bezig met het beleid van Narline. Ze regelt op de backoffice samen met haar team de evenementen, Sales, personeelszaken, financiën en de marketing en communicatie.

Als Chef-kok kookt Maarten Dragt met zijn team de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin.

De bediening staat onder leiding van Hendrik-Jan Lip, Robert Warmolts en Kevin Mulder; echte horecavakmensen. Alle drie liefde voor en kennis van heerlijk eten en drinken. Robert Warmolts is een van onze sommeliers, hij verzorgt de wijnen passend bij de menukaart en het 2-wekelijks wisselende 3, 4, 5 of 6-gangen Chefsmenu. Samen willen zij u laten genieten van ‘Mooie Momenten’.

Henriëtte en Hendrik-Jan hebben een fantastisch horecateam samengesteld met inmiddels meer dan 50 mensen; allemaal mensen met passie voor eten, drinken en gastvrijheid.

Het team dat bij Narline voor u klaarstaat bestaat niet alleen uit vakmensen met een horeca opleiding of jarenlange ervaring. Ook onze enthousiaste medewerkers in de afwas, schoonmaak en algemene dienst maken een belangrijk onderdeel uit van het team. Daarnaast leiden wij leerlingen op in ons mooie vak. Zowel in de keuken als in de bediening zijn leermeesters aanwezig die gemotiveerd zijn om hun ervaring en kennis over te dragen.

Wil je onderdeel uitmaken van ons team?
Bekijk dan onze vacatures.

PS. Voor de bediening hebben we een eigen intern opleidingsprogramma samengesteld: Narline’s Talent Modules.

Over de naam Narline

Narline ligt in Ten Arlo en is gevestigd in een Rijksmonumentaal, traditioneel ambachtelijk gebouwde stijl, boerderijencomplex uit 1768 van het zogenaamde hallenhuistype. Van de meer dan 120 rijksmonumenten in de gemeente De Wolden zijn er meerdere te vinden in het buurschap Ten Arlo. Deze kleine buurtschap ten noorden van Zuidwolde heeft sinds 1991 de status ‘beschermd dorpsgezicht’ en is tevens aangemerkt als archeologisch waardevol gebied. Narline ligt op de Zuidwolder stuwwal. Op deze stuwwal hebben zich, omstreeks 3000 jaar voor Christus, hunebedbouwers (mensen uit de Trechterbekercultuur) gevestigd en nadien is deze streek altijd bewoond gebleven. In de boerderij aan de Hoogeveenseweg 17 kunt u lunchen en dineren onder de eeuwenoude gebinten. De boerderij is in 2019 volledig verbouwd, veel oude elementen zijn gerestaureerd en weer zichtbaar gemaakt.

De naam Ten Arlo betekent ‘arendsbos’. In de 16e en 17e eeuw werd Ten Arlo Narle of NARLINE genoemd. Daar komt de naam van ons horecabedrijf vandaan. Een naam met geschiedenis op een prachtige plek in onze mooie ‘Oerprovincie’ Drenthe.

Hiernaast het filmpje over Narline gemaakt tijdens de Open Monumentendag 2020.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

Uniforme voorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Narline (UVN) van toepassing. Bovendien liggen de UVN bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVN zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de door de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) uitgegeven Uniforme Voorwaarden Horeca.

Uniforme voorwaarden Narline

Narline pand Zuidwolde Drenthe 07252 750 KB - Narline Zuidwolde