fbpx

In het voorjaar van 2019 zijn Henriette Waaijenberg en Hendrik Jan Lip eigenaar geworden van het monumentale boerderijencomplex waarin Narline is gevestigd.

Hendrik Jan is geen onbekende in de horeca. Hij is eerder eigenaar geweest van Café Hare Majesteit en één van de oprichters van Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen.

Henriette runt uitzendbureau WERQ Personeelsdiensten, waarvan zij sinds 2011 eigenaar is. Voor Narline houdt zij zich, met haar marketing & HR achtergrond, vooral bezig met het beleid en is zij actief in de back office.

Maarten en Karianne Dragt zijn vanaf het begin betrokken bij Narline. Beide hebben jarenlange ervaring in de horeca; hij als Chef kok en zij als gastvrouw en manager en beide hebben eerder succesvol samengewerkt met Henriette en Hendrik Jan.

Als Chef kok kookt Maarten met zijn team de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin.

Karianne kunt u zowel voor als achter de schermen tegenkomen; zij is naast gastvrouw ook verantwoordelijk voor uw offertes, reserveringen en evenementen.

De bediening staat onder leiding van Arnold Krikken; een echte vakman met ervaring in diverse gerenommeerde restaurants in de omgeving. Met zijn liefde voor en kennis van heerlijk eten en drinken inspireert hij zijn team om de gasten van Narline te laten genieten van ‘mooie momenten’.

Samen hebben Maarten, Henriette, Arnold, Karianne en Hendrik jan een fantastisch team samengesteld; allemaal mensen met passie voor eten, drinken en gastvrijheid.

Het team dat bij Narline voor u klaarstaat bestaat niet alleen uit vakmensen met een horeca opleiding of jarenlange ervaring. Ook onze enthousiaste medewerkers in de afwas, schoonmaak en algemene dienst maken een belangrijk onderdeel uit van het team. Daarnaast leiden wij leerlingen op in ons mooie vak. Zowel in de keuken als in de bediening zijn leermeesters aanwezig die gemotiveerd zijn om hun ervaring en kennis over te dragen.

Wil je onderdeel uitmaken van ons team?
Bekijk dan onze vacatures.

 

Uw winkelwagen