fbpx

In het voorjaar van 2019 zijn Henriëtte Waaijenberg en Hendrik-Jan Lip eigenaar geworden van het monumentale boerderijencomplex waarin Narline is gevestigd.

Hendrik-Jan Lip is geen onbekende in de horeca. Hij is eerder eigenaar geweest van Café Hare Majesteit en één van de oprichters van Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen.

Henriëtte Waaijenberg runt naast Narline ook uitzendbureau WERQ Personeelsdiensten in Hoogeveen, waarvan zij sinds 2011 eigenaar is. Voor Narline houdt zij zich, met haar marketing & HR achtergrond, vooral bezig met het beleid en is zij actief in de back office.

Als Chef kok kookt Maarten Dragt met zijn team de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin.

De bediening staat onder leiding van Arnold Krikken; een echte vakman met ervaring in diverse gerenommeerde restaurants in de omgeving. Met zijn liefde voor en kennis van heerlijk eten en drinken inspireert hij zijn team om de gasten van Narline te laten genieten van ‘mooie momenten’.

Samen hebben Henriëtte en Hendrik-Jan een fantastisch team samengesteld; allemaal mensen met passie voor eten, drinken en gastvrijheid.

Het team dat bij Narline voor u klaarstaat bestaat niet alleen uit vakmensen met een horeca opleiding of jarenlange ervaring. Ook onze enthousiaste medewerkers in de afwas, schoonmaak en algemene dienst maken een belangrijk onderdeel uit van het team. Daarnaast leiden wij leerlingen op in ons mooie vak. Zowel in de keuken als in de bediening zijn leermeesters aanwezig die gemotiveerd zijn om hun ervaring en kennis over te dragen.

Wil je onderdeel uitmaken van ons team?
Bekijk dan onze vacatures.

PS. Voor de bediening hebben we een eigen intern opleidingsprogramma: Narline’s Talent Modules.

Over de naam Narline

Narline ligt in Ten Arlo en is gevestigd in een Rijks monumentaal, traditioneel ambachtelijk gebouwde stijl, boerderijencomplex uit 1768 van het zogenaamde hallenhuistype. Van de meer dan 120 rijksmonumenten in de gemeente De Wolden zijn er meerdere te vinden in het buurschap Ten Arlo. Deze kleine buurtschap ten noorden van Zuidwolde heeft sinds 1991 de status ‘beschermd dorpsgezicht’ en is tevens aangemerkt als archeologisch waardevol gebied. Narline ligt op de Zuidwolder stuwwal. Op deze stuwwal hebben zich, omstreeks 3000 jaar voor Christus, hunebedbouwers (mensen uit de Trechterbekercultuur) gevestigd en nadien is deze streek altijd bewoond gebleven. In de boerderij aan de Hoogeveenseweg 17 kunt u lunchen en dineren onder de eeuwenoude gebinten. De boerderij is in 2019 volledig verbouwd, veel oude elementen zijn gerestaureerd en weer zichtbaar gemaakt.

De naam Ten Arlo betekent ‘arendsbos’. In de 16e en 17e eeuw werd Ten Arlo Narle of NARLINE genoemd. Daar komt de naam van ons horecabedrijf vandaan. Een naam met geschiedenis op een prachtige plek in onze mooie ‘Oerprovincie’ Drenthe.

Hiernaast het filmpje over Narline gemaakt tijdens de Open Monumentendag 2020.

Uw winkelwagen