Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde
Culinair genieten van de smaken van Narline

Smaakvol lunchen, borrelen en dineren

Restaurant Narline is 7 dagen per week geopend voor diner. Dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.30 uur kunt u bij Narline lunchen.

Restaurant – Chefsmenu

Restaurant Narline staat bekend om zijn Chefsmenu voor lunch en diner. Elke 2 weken wordt er door Chef-kok Maarten Dragt en zijn keukenteam een volledig nieuw menu, tot 6-gangen, samengesteld, eventueel met bijpassend wijnarrangement. Het Chefsmenu is er ook voor gasten die graag vegetarisch willen eten. Laat u verrassen en beleef de pure ingrediënten uit het seizoen. Naast het Chefsmenu is er een uitgebreide á la carte kaart, aangevuld met, in het voorjaar en najaar, een seizoenkaart. Borrelen kan in het restaurants en op het terras in onze prachtige tuin.

PS. Honden zijn welkom op ons terras en indien geschikt ook in ons restaurant tot 17.00 uur.

Keuken
Het keukenteam kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. De keuken heeft de Franse klassieke verfijnde kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hen erg aan. Authentieke smaken en originele ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen moestuin.

Di(eet)wensen of allergie
Heeft u di(eet)wensen? Of een allergie? Dan horen we dit graag van u een dag voor uw bezoek aan Narline. Het keukenteam houdt daar dan rekening mee voor u.
Ook als u zoutbewust wilt eten horen we graag een dag van tevoren.

Bekijk hier onze lunchkaart, borrelkaart en dinerkaart:

Lunchkaart Borrelkaart Dinerkaart

Wilt u onze ruimte bekijken? Kijk dan rond in onze galerij.

Galerij
Van klassieke châteaux tot trendy wijnen

Passende mooie wijnen

Wijnkelder
Wij hebben in onze wijnkelder een zeer uitgebreid assortiment flessen van bijzondere wijnmakers. Onze sommeliers vertellen u graag over de mooie wijnen en de beste jaargangen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart is door ons zelf samengesteld. Het beste van 5 verschillende wijnleveranciers. Van de klassieke châteaux tot trendy wijnen, maar ook wijnen uit, voor u misschien nog, onbekende wijngebieden. Laat u verrassen door de pareltjes in onze wijnkelder. Geniet van ons ruime wijnassortiment.

Wijnproeverij
Onze sommelier neemt u, en uw gasten, vrienden, collega’s of familie, mee in de wereld van de wijn en deelt met u zijn kennis en passie. Ruiken, proeven en genieten van wijn met bijpassende hapjes uit onze keuken.

Wijnproeverij

Wijngaard
Narline heeft sinds het voorjaar van 2023 een eigen wijngaard: “Clos ‘d Arlo” genaamd. Neem gerust een kijkje in de prachtige tuin. September 2024 verwachten we ons 1e Oogstfeest te gaan houden!

Wijnkaart
Ongestoord genieten in privésfeer

Private Dining

In het Voorhuis
Wilt u ongestoord genieten van de culinaire hoogstandjes van onze keukenbrigade tijdens een heerlijk lunch of diner met uw dierbaren? Maak dan gebruik van onze stijlvolle Private Dining. Het Voorhuis van Narline is de ideale plek om met een klein gezelschap tot maximaal 12 personen in privésfeer bij elkaar te zijn. Daarnaast heeft u direct toegang tot onze wijnkelder, waar wij u graag iets laten proeven uit onze mooie selectie van wijnen. Het menu stellen wij graag in overleg met u samen.

In de monumentale Bijschuur
Met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u in de monumentale Bijschuur terecht om in privésfeer te genieten van een lunch, borrel of diner. In overleg stellen we een menu samen. De Bijschuur is zeer geschikt voor bedrijven voor een lunch, borrel of diner in combinatie met een besloten vergadering. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van uw eigen terras.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag!

Contact
Rust, ruimte en genieten

Gezellig borrelen

Bij Narline kunt naast lunch en diner ook terecht voor een borrel met familie, collega’s of vrienden. In de zomer geniet u op ons terras van de zon en het mooie uitzicht op onze fraaie tuin en de moestuin. Daarnaast bent u altijd welkom voor een drankje aan de bar; onze barman laat graag zijn kunsten zien met een heerlijke cocktail. Wilt u liever in alle rust aan het werk? We beschikken over goede Wifi en heerlijke koffie.

Vriendenborrel
Geniet van een uitgebreide proeverij bij Narline. Kom gezellig samen met uw vrienden of familie een middag borrelen. Tijdens de borrel geniet u van allerlei zoete of hartige hapjes.

Borrelkaart Vriendenborrel

Genieten van uw eigen culinaire creaties

Kookworkshops

In het Voorhuis bevindt zich de Kookstudio. U gaat aan de slag met een gezelschap van minimaal 6 tot maximaal 10 personen om uw eigen 3 of 4 gangen diner te bereiden, uiteraard onder begeleiding van een van onze koks. Zeer geschikt voor een vriendengroep of als origineel teamuitje.

Kookstudio
Eigen leuke culinaire activiteiten

Agenda

Narline organiseert met regelmaat eigen originele activiteiten. Culinair genieten met wat extra’s…

4x per jaar: Wijn & Spijsavond
Onze sommelier vraagt een wijnleverancier of een wijnhuis om bij Narline te komen. Onder genot van een 4-gangen diner geven zij samen uitleg over de wijnspijs combinaties.

Narline LIVE
Regelmatig organiseren wij Narline LIVE. Een heerlijke middag met mooie Narline waardige gerechtjes en livemuziek. Houd onze agenda in de gaten voor het programma en de muzikanten.

Reserveer op tijd uw plek aan tafel.

Agenda
Wat gasten van ons vinden

Uw mening telt

Team Narline bestaat uit meer dan 50 mooie, bevlogen horecamensen. We zijn elke dag druk bezig om u ‘mooie momenten’ te laten beleven!
Uiteraard horen we graag al aan tafel wat u van uw bezoek aan Narline vond. Daarnaast lezen wij uw review graag online terug, zodat andere gasten ook weten dat u genoten heeft van de smaken van Narline.

Tripadvisor: 4.5/5.0
Google: 4.7/5.0

Namens team Narline
Alvast bedankt voor uw recensie!