Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde
Word verrast door mooie smaken

Smaakvol lunchen

Bij Narline kunt u van dinsdag tot en met zondag terecht voor een heerlijke lunch. Naast onze rijk belegde broodjes en salades, serveren wij een wisselend lunchmenu van 2, 3 of 4 gangen. Word verrast door de mooie smaken uit de keuken en laat u adviseren door onze gastvrije medewerkers. Zowel met zakelijke gasten en collega’s als met vrienden en familie bent u bij Narline verzekerd van een hartelijk welkom.

Wist u dat wij iedere 2 weken een nieuw 2, 3, en 4-gangen Chefslunch samenstellen? Zo kunt u steeds op nieuw genieten van fijne smaken.

PS.   Honden zijn welkom op ons terras en indien geschikt ook in ons restaurant tot 17.00 uur.

Bekijk hier onze lunchkaart:

Lunchkaart
Laat u gastronomisch verrassen

Sfeervol dineren in het restaurant

Chef-kok Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu of maak zelf een keuze van de gerechten van de a la carte kaart. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. In onze wijnkelder hebben wij een zeer uitgebreid assortiment wijnen om uw diner compleet te maken. Onze sommeliers vertellen u graag over de mooie wijnen en de beste jaargangen passend bij uw gerecht.

Iedere 2 weken wijzigt ons 3, 4, 5 en 6-gangen Chefsmenu. We verrassen u graag met de smaken van Narline.

PS.   Honden zijn alleen tot 17.00 uur welkom in ons restaurant. Niet tijdens het diner.

Bekijk hier onze dinerkaart:

Dinerkaart
Ongestoord genieten in privésfeer

Private Dining in het Voorhuis  

Wilt u ongestoord genieten van een heerlijk diner met uw dierbaren? Maak dan gebruik van onze stijlvolle Private Dining. Het Voorhuis van Narline is de ideale plek om met een klein gezelschap in privésfeer bij elkaar te zijn. Bij mooi weer kan op het privéterras een aperitief worden gedronken. Daarnaast heeft u direct toegang tot onze wijnkelder, waar wij u graag iets laten proeven uit onze mooie selectie van wijnen. Het menu stellen wij graag in overleg met u samen.

Private dining
Van klassieke châteaux tot trendy wijnen

Passende mooie wijnen

Wij hebben in onze wijnkelder een zeer uitgebreid assortiment flessen van bijzondere wijnmakers. Onze sommeliers vertellen u graag over de mooie wijnen en de beste jaargangen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart is door ons zelf samengesteld. Het beste van 5 verschillende wijnleveranciers. Van de klassieke châteaux tot trendy wijnen, maar ook wijnen uit, voor u misschien nog, onbekende wijngebieden. Laat u verrassen en geniet van ons ruime wijnassortiment.

Bekijk wijnkaart
Rust, de ruimte en gezelligheid

Rustig werken, genieten van de zon op het terras of gezellig borrelen aan de bar

Narline biedt haar gasten de rust, de ruimte en de gezelligheid om de hele dag te vertoeven. In de zomer geniet u op ons terras van de zon en het mooie uitzicht op onze fraai aangelegde tuin en de moestuin. Daarnaast bent u altijd welkom voor een drankje aan de bar; onze barman laat graag zijn kunsten zien met een heerlijke cocktail. Wilt u liever in alle rust aan het werk? We beschikken over goede Wifi en heerlijke koffie.

Bekijk borrelkaart
Speciaal voor gezelschappen

de Monumentale Bijschuur

In de Monumentale Bijschuur van Narline kunt u met een gezelschap vanaf 20 personen terecht om in privésfeer te genieten van een borrel, lunch of diner. In overleg stellen we een arrangement of menu samen. Ideaal om alsnog met een gezelschap samen te komen en toch voldoende afstand te kunnen bewaren en aan de huidige richtlijnen vanuit de overheid te voldoen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van uw eigen terras.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag!

contact opnemen