Word verrast door mooie smaken

Smaakvol lunchen

Bij Narline kunt u vanaf 1 juni weer 7 dagen per week terecht voor een heerlijke lunch. Naast onze rijk belegde broodjes en salades, serveren wij een wisselend lunchmenu van 2, 3 of 4 gangen. Word verrast door de mooie smaken uit de keuken en laat u adviseren door onze gastvrije medewerkers. Zowel met zakelijke gasten en collega’s als met vrienden en familie bent u bij Narline verzekerd van een hartelijk welkom. Voorlopig is het reserveren van een tafel voor binnen verplicht (i.v.m. de richtlijnen rondom het Coronavirus). Op het terras kunt u zonder reservering terecht.

Bekijk lunchkaart
Laat u gastronomisch verrassen

Sfeervol dineren in het restaurant

Chef kok Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4 of 5 gangen menu of maak zelf een keuze van de gerechten van de a la carte kaart. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. In onze wijnkelder hebben wij een zeer uitgebreid assortiment wijnen om uw diner compleet te maken. Onze sommeliers vertellen u graag over de mooie wijnen en de beste jaargangen passend bij uw gerecht.

Bekijk dinerkaart
Gezellig uit eten in de Bijschuur

Brasserie ‘Kleintje Narline’

In de Monumentale Bijschuur van Narline kunt u van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur terecht bij Brasserie ‘Kleintje Narline’. Met een menukaart bestaande uit herkenbare, kleine, vriendelijk geprijsde gerechten. Leuk om samen met uw tafelgenoten te delen! De kwaliteit die u van Narline kan verwachten maar dan in een ander jasje; meer eenvoud, net zo veel smaak en gastvrijheid. Bij mooi weer kunt u terecht op het eigen terras van de Brasserie.

Bekijk menu
Rust, de ruimte en gezelligheid

Rustig werken, genieten van de zon op het terras of gezellig borrelen aan de bar

Narline biedt haar gasten de rust, de ruimte en de gezelligheid om ook buiten een lunch of diner hier te vertoeven. In de zomer geniet u op ons terras van de zon en het mooie uitzicht op onze fraai aangelegde tuin en de moestuin. Daarnaast bent u altijd welkom voor een drankje aan de bar; onze barman laat graag zijn kunsten zien met een heerlijke cocktail. Wilt u liever in alle rust aan het werk? We beschikken over goede Wifi en heerlijke koffie. Vergeet niet te reserveren als u een tafel binnen wilt gebruiken; dit is voorlopig verplicht volgens de richtlijnen om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Ongestoord genieten in privésfeer

Private Dining in het Voorhuis  

Wilt u ongestoord genieten van een heerlijk diner met uw dierbaren? Maak dan gebruik van onze stijlvolle Private Dining. Het Voorhuis van Narline is de ideale plek om met een klein gezelschap in privésfeer bij elkaar te zijn. Bij mooi weer kan op het privéterras een aperitief worden gedronken. Daarnaast heeft u direct toegang tot onze wijnkelder, waar wij u graag iets laten proeven uit onze mooie selectie van wijnen. Het menu stellen wij graag in overleg met u samen.

In verband met de richtlijnen om verspreiding van het Coronavirus te beperken is het nu mogelijk om de Private Dining Room te reserveren voor kleine gezelschappen uit één huishouden.

Private dining
Van klassieke châteaux tot trendy wijnen

Passende mooie wijnen

Wij hebben in onze wijnkelder een zeer uitgebreid assortiment flessen van bijzondere wijnmakers. Onze sommeliers vertellen u graag over de mooie wijnen en de beste jaargangen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart is door ons zelf samengesteld. Het beste van 4 verschillende wijnleveranciers. Van de klassieke châteaux tot trendy wijnen, maar ook wijnen uit, voor u misschien nog, onbekende wijngebieden. Laat u verrassen en geniet van ons ruime wijnassortiment.

Uw winkelwagen