Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Thuis samen op de bank…

Vrijblijvend online jullie bruiloft plannen

Jullie kunnen nu vrijblijvend jullie eigen offerte én dagindeling maken bij Narline voor jullie eigen bruiloft!

Via de online offerte planner van Narline is het mogelijk om jullie bruiloft zelf samen te stellen. Je ontvangt van ons direct een offerte op maat die je altijd kunt terugvinden en aanpassen via een persoonlijke pagina. Kies de gewenste datum, maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, dinermogelijkheden, die wij jullie te bieden hebben. Daarnaast kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft tot in detail te bespreken. Ook kunnen jullie je eigen trouwsite maken om jullie gasten en ceremoniemeester mee te laten leven met jullie voorbereidingen. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Stel dus direct geheel vrijblijvend een offerte samen voor jullie bruiloft of login om een bestaande offerte te bekijken!

Offerte maken Login

De checklist voor jullie bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd!

Jullie trouwdag wordt hopelijk een van de mooiste momenten in jullie leven. Wij helpen jullie daar graag bij.
Vraag nu dé gratis checklist aan om jullie dag perfect voor te bereiden. We geven je iedere maand tips wat er die maand geregeld kan worden, een handig hulpmiddel.

Met liefde voor jullie samengesteld.

Liefs, TrouwTeam Narline

PS Narline is een unieke officiële trouwlocatie in Zuidwolde, Drenthe.

 

Gratis trouwchecklist

Wij gaan zorgvuldig met uw e-mailadres om en versturen geen ongewenste mail/spam.

Van ja-woord tot bruiloftsfeest

Complete trouwdag

Narline heeft diverse bruidsarrangementen voor een fantastische trouwdag. Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Samen bespreken we jullie dagindeling, smaak, kleuren en wensen door. We kunnen jullie adviseren op allerlei vlakken. Omdat Narline meerdere ruimtes heeft kunnen jullie zelf bepalen waar je, welk moment van de trouwdag wilt houden. Een gezellige receptie? Jullie trouwdiner in de tuin? Of wil je liever een besloten diner in onze Private Dining in het Voorhuis. We laten de mogelijkheden graag aan jullie zien. Narline is een unieke trouwlocatie voor grote en kleine gezelschappen. Maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen graag jullie persoonlijke bruidsarrangement voor jullie samen. Narline regelt alles tot in de puntjes.

Vrijdag en zaterdag zijn ‘gewilde’ dagen om te trouwen.

Bekijk de Bruidsarrangementen

Trouwen in de tuin

Ceremonie – Officiële trouwlocatie Drenthe

Wat is er mooier dan bij mooi weer te trouwen in de tuin. Bij Narline kan dat. De Rechter Deel van Narline heeft een aangrenzend privé terras met aansluitend de tuin waarin de ceremonie plaats kan vinden. Narline is een officiële trouwlocatie in Zuidwolde. Jullie burgerlijk huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

We kunnen de tuin inrichten naar jullie wensen. Een boog, een prieel, houten stoeltjes of kiezen jullie voor klassiek wit. Dit alles spreken we samen door.

Elkaar het ja-woord geven, het omdoen van de ringen, het tekenen van de akten, het aansnijden van de taart en het ‘proost moment’ kunnen we allemaal in de tuin verzorgen en ieder moment van jullie trouwdag wordt uiteraard mooi aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen in de walnootboom en daaronder jullie fotomoment?

Getrouwd !

Bruidstaart & Toost

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven is het tijd voor het aansnijden van jullie bruidstaart. Natuurlijk toosten jullie met elkaar op de heugelijke feit. Een speciaal moment…

Kiezen jullie voor de toost met cava of echte champagne? Dan mogen jullie zelf de 1e fles sabreren met een champagne sabel.

Een avond om nooit te vergeten

Feest

Natuurlijk wil je dat jullie trouwfeest een topfeest wordt. Ook dat kan bij Narline. De Monumentale Bijschuur is daarop ingericht. Het is een sfeervol pand met alle moderne faciliteiten voor een mooi feest. In de Bijschuur is een geluidsinstallatie aanwezig, er hangt disco verlichting en er is ruimte voor een podium en een dansvloer. Dus voor wie ‘de voetjes van de vloer’ willen doen, geen enkel probleem! Bij de Monumentale Bijschuur hoort een besloten terras, zodat jullie gasten ook buiten kunnen genieten.

Als jullie dit willen, regelen wij de entertainment. Van band tot DJ, we hebben heel veel contacten, jullie kunnen kiezen uit diverse muziekstijlen. Jullie gasten genieten in ieder geval van culinaire hapjes uit eigen keuken. Alles om er een geweldige avond van te maken.

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk zijn en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. Wil je weten hoe je bij Narline in Zuidwolde, Drenthe de mooiste dag van jouw leven kunt beleven?

Tot in de puntjes geregeld

Mogelijkheden trouwdag

Narline is een prachtige, unieke, goed bereikbare en gastvrije locatie. Culinair zullen jullie gasten die dag genieten, daar gaat onze Chef-kok Maarten Dragt persoonlijk zorg voor dragen. Bij trouwen komt veel meer kijken. Narline heeft veel contact met regionale trouwspecialisten, wel handig omdat zij de locatie goed kennen. Bijvoorbeeld een fotograaf, een stylist en weddingplanner, een visagist, een bloemist en een trouwambtenaar. Daarnaast hebben we contacten met bedrijven die bruidstaarten verzorgen en voor jullie een trouwfilm kunnen maken. We vertellen je graag meer over onze ideeën om jullie dag onvergetelijk te maken.

Capaciteit
Burgerlijk huwelijk, ja-woord, omdoen van de ringen, aansnijden van de bruidstaart, receptie, borrel, familiediner en avondfeest. Alles op 1 prachtige locatie. Vier ruimtes, een tuin, bos en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest.

Trouwceremonie: tot 150 personen.
Receptie: tot 300 personen.
De Monumentale bijschuur: feest tot 150 personen.

Willen jullie je gasten laten overnachten? We vertellen je graag over de overnachtingsmogelijkheden.

Parkeren: op eigen terrein mogelijk. In het ‘Drents groen” maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde) ligt dit sfeervolle vrijstaande Saksische Rijksmonumentale horecacomplex.

Onvergetelijk

Trouwen in Drenthe bij Narline

Jullie trouwdag wordt onvergetelijk, om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. We laten graag de ruimtes zien, bespreken jullie wensen en alle mogelijkheden. Aan de hand van onze kennismaking maken wij een persoonlijk voorstel. Naast de culinaire invulling van deze bijzondere dag denken wij met jullie mee over bloemen, entertainment, vervoer etc..

Narline in beeld

Het is altijd leuk om foto’s te bekijken van de mogelijkheden bij Narline. Zo krijgen jullie een indruk van trouwen bij Narline.
Trouwen bij Narline in beeld.

Maak vrijblijvend een afspraak voor jullie mooiste dag!

Graag tot ziens bij Narline!
Liefs,
TrouwTeam Narline

P.s. vind hier de meest gestelde vragen over trouwen @ Narline

Wij maken graag een persoonlijk voorstel

Dé dag van je leven

 • Trouwen in stijl
 • Romantisch huwelijk
 • Binnen en/of buiten
 • Idyllisch, mooie plek in Drenthe
 • Klein gezelschap of heel erg uitbundig
 • Maatwerk, exclusief voor jullie
 • Fotoreportage in de prachtige tuin
 • Centraal gelegen nabij de afslag A28

Wil je weten hoe je bij Narline de mooiste dag van jouw leven kunt beleven?

Offerte maken Login

Bruidsparen aan het woord

 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Onze trouwdag bij Narline mogen vieren. Een prachtige dag! Perfect geregeld, vriendelijk personeel, mooie locatie en goed meegedacht. In een woord: fantastisch! Mega mega bedankt!
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Wat een fantastische locatie om je mooiste dag te beleven. De meer dan vriendelijk en betrokken medewerkers stonden open voor al onze wensen en maakte dat onze dag perfect was. Heerlijk eten, professionele en betrokken vriendelijke medewerkers hebben er een feest van gemaakt. Wij konden buiten trouwen en hadden kleine Narline voor ons walking diner. Ook onze gasten hebben genoten van de locatie en het heerlijke walking diner. 
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Op vrijdag 4 september 2020 zijn wij bij Narline getrouwd. Het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke inzegening konden vanwege het mooie weer plaatsvinden in de prachtige tuin! Daarna de receptie op het terras en 's avonds eten in het restaurant. Het was, mede dankzij het professionele team van Narline een geweldige dag! De eigenaar en het hele team van Narline zijn er vanaf het eerste gesprek op gericht om je een onvergetelijke dag te bezorgen en denken met je mee in alle onderdelen van de trouwdag. Mede door de schitterende locatie, het heerlijke eten en het zeer vriendelijke en betrokken team van Narline hebben wij een prachtige trouwdag gehad waar we met veel plezier aan terugdenken. 
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  We hebben een super dag gehad!! Grote dank voor iedereen die hier aan mee geholpen heeft! Van onze gasten horen we ook alleen maar positieve berichten. Nogmaals onwijs bedankt! En ook jij Iris voor het prettige contact. We vonden het jammer dat je op vakantie was maar hebben de voorbereidingen met jou zeker als prettig ervaren 🙂
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Onze trouwdag bij Narline in Zuidwolde was echt een heel leuke dag! We kregen een persoonlijke ontvangst van de staf. Het eten was heerlijk. Daar kregen we veel complimenten op. De locatie is prachtig en sfeervol. De bediening was heel vriendelijk en vlot. Alles liep heel soepel. Een photobooth op het feestje was ook een aanrader trouwens; we hebben veel gekke en leuke foto's gekregen van iedereen. We hebben veel blije gezichten gezien. Heel erg bedankt Iris voor de hulp en alle voorbereidingen; je hebt ons goed begeleid in de aanloop naar de grote dag.
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Voor mensen die van lekker eten houden en dit graag willen delen met hun bruiloftsgasten is Narline als locatie zeker een aanrader! Ze denken met je mee, de medewerkers zijn erg vriendelijk, en het pand is heel mooi. Wij kregen van veel gasten te horen dat ze het een top locatie vonden/vinden.
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  We hebben een geweldige dag gehad. Het was perfect voor elkaar. Daar willen we jullie hartelijk voor bedanken
 • testimonials placeholder - Narline Zuidwolde
  Wij hebben een geweldige bruiloft gehad bij Narline! De hele voorbereiding ging al prettig, ze denken goed mee en hebben veel ervaring met bruiloften, ze weten dus goed waar ze het over hebben. We hebben veel complimenten van onze gasten gehad over de locatie (de tuin, bijschuur), het eten en het personeel. Zeker een aanrader!