fbpx

Trouwen in stijl

Onvergetelijk

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk zijn en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. We laten graag de ruimtes zien, bespreken jullie wensen en alle mogelijkheden. Aan de hand van onze kennismaking maken wij een persoonlijk voorstel. Naast de culinaire invulling van deze bijzondere dag denken wij met jullie mee over bloemen, entertainment, vervoer etc..

Hoewel Narline op dit moment geen grote gezelschappen kan verwelkomen door de maatregelen rondom het Coronovirus, kijken wij graag met jullie vooruit. Een optie voor een datum is nog geheel vrijblijvend en in ons persoonlijk contact houden we rekening met ‘social distancing’ zodat jullie alsnog de gelegenheid hebben om Narline als locatie voor jullie toekomstige huwelijk te bekijken. 

narline-trouwlocatie-drenthe-zuidwolde-bruiloft-6

Trouwen in de tuin

Officiële trouwlocatie Drenthe

Wat is er mooier dan bij mooi weer te trouwen in de tuin. Bij Narline kan dat. De Rechter Deel van Narline heeft een aangrenzend privé terras met aansluitend de tuin waarin de ceremonie plaats kan vinden kan worden. Narline is een officiële trouwlocatie in Zuidwolde. Jullie burgerlijk huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

We kunnen de tuin inrichten naar jullie wensen. Een boog, een prieel, houten stoeltjes of kiezen jullie voor klassiek wit. Dit alles spreken we samen door. Narline heeft in haar trouwteam een weddingplanner die deze materialen kan verzorgen. Trouwen kan op verschillende plekken in de tuin. Elkaar het ja-woord geven, het omdoen van de ringen, het tekenen van de akten, het aansnijden van de taart en het ‘proost moment’ kunnen we allemaal in de tuin verzorgen en ieder moment van jullie trouwdag wordt uiteraard mooi aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen in de walnootboom en daaronder jullie fotomoment?

Van ja-woord tot bruiloftsfeest

Complete dag

Narline heeft diverse bruidsarrangementen voor een fantastische trouwdag. Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Samen bespreken we jullie dagindeling, smaak, kleuren en wensen door. We kunnen jullie adviseren op allerlei vlakken. Omdat Narline meerdere ruimtes heeft kunnen jullie zelf bepalen waar je, welk moment van de trouwdag wilt houden. Een gezellige receptie? Jullie trouwdiner in de tuin? Of wil je liever een besloten diner in onze Private Dining in het Voorhuis. We laten de mogelijkheden graag aan jullie zien. Narline is een unieke trouwlocatie voor grote en kleine gezelschappen. Maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen graag jullie persoonlijke bruidsarrangement voor jullie samen. Narline regelt alles tot in de puntjes.

Vrijdag en zaterdag zijn ‘gewilde’ dagen om te trouwen. Maar wist je dat trouwen op zondag enorm populair is op dit moment. Een uitstekende dag waarop vaak al jullie gasten aanwezig kunnen zijn. Zondag trouwen is hip!

Bekijk de Bruidsarrangementen

Een avond om nooit te vergeten

Feest

Natuurlijk wil je dat jullie trouwfeest een topfeest wordt. Ook dat kan bij Narline. De Monumentale Bijschuur is daarop ingericht. Het is een sfeervol pand met alle moderne faciliteiten voor een mooi feest. In de Bijschuur is een geluidsinstallatie aanwezig, er hangt disco verlichting en er is ruimte voor een podium en een dansvloer. Dus voor wie ‘de voetjes van de vloer’ willen doen, geen enkel probleem! Bij de Monumentale Bijschuur hoort een besloten terras, zodat jullie gasten ook buiten kunnen genieten.

Als jullie dit willen, regelen wij de entertainment. Van band tot DJ, we hebben heel veel contacten, jullie kunnen kiezen uit diverse muziekstijlen. Jullie gasten genieten in ieder geval van culinaire hapjes uit eigen keuken. Alles om er een geweldige avond van te maken.

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk zijn en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. Wil je weten hoe je bij Narline de mooiste dag van jouw leven kunt beleven?

Kom een keertje langs.!

Tot in de puntjes geregeld

Trouwteam

Narline heeft een trouwteam. Narline is een prachtige, unieke, goed bereikbare en gastvrije locatie. Culinair zullen jullie gasten die dag genieten, daar gaat onze chef kok Maarten Dragt persoonlijk zorg voor dragen. Bij trouwen komt veel meer kijken. Vandaar dat Narline een trouwteam heeft samengesteld. Geen verplichting, maar wel handig omdat zij de locatie goed kennen. In het trouwteam zitten: een huisfotograaf, een stylist en weddingplanner, een visagist, een bloemist en een trouwambtenaar. Daarnaast hebben we contacten met bedrijven die bruidstaarten verzorgen en voor jullie een trouwfilm kunnen maken. We vertellen je graag meer over onze ideeën om jullie dag onvergetelijk te maken.

Capaciteit
Burgerlijk huwelijk, ja-woord, omdoen van de ringen, aansnijden van de bruidstaart, receptie, borrel, familiediner en avondfeest. Alles op 1 prachtige locatie. Vier ruimtes, een tuin, bos en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest.

Trouwceremonie: tot 150 personen.
Receptie: tot 300 personen.
De Monumentale bijschuur: feest tot 150 personen.

Willen jullie je gasten laten overnachten? We vertellen je graag over de overnachtingsmogelijkheden.

Parkeren: op eigen terrein mogelijk. In het ‘Drents groen” maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde) ligt dit sfeervolle vrijstaande Saksische Rijks monumentale horecacomplex.

TrouwBeurs

Narline organiseert twee keer per jaar een TrouwBeurs in januari en in september. Kijk voor de geplande data in de agenda

Wij maken graag een persoonlijk voorstel

Dé dag van je leven

  • Trouwen in stijl
  • Romantisch huwelijk
  • Binnen en/of buiten
  • Idyllisch, mooie plek in Drenthe
  • Klein gezelschap of heel erg uitbundig
  • Maatwerk, exclusief voor jullie
  • Fotoreportage in de prachtige tuin
  • Centraal gelegen nabij de afslag A28

Wil je weten hoe je bij Narline de mooiste dag van jouw leven kunt beleven?

Kom een keertje langs.

Uw winkelwagen