fbpx

Afscheid

Gasten ontvangen voor een condoleancebijeenkomst
of herdenkingsdienst

Terugkijken op een waardige dag

Waardig afscheid

Wilt u op een mooie plek uw gasten ontvangen voor een condoleancebijeenkomst of na de begrafenis van uw dierbare samen komen in privésfeer? Dat kan. Wij ontzorgen u graag, zodat u met genodigden herinneringen op kunt halen, waardoor u achteraf op deze dag terugkijkt als een waardevolle en waardige dag.

Ook met inachtneming van de regels rondom het Coronavirus kunt u bij Narline terecht voor een afscheid. De rechter Deel biedt voldoende ruimte om, in een sfeervolle omgeving en met gepaste afstand, bij elkaar te komen. Wij informeren u graag.

Wilt u online een offerte maken?
Dat kan. Bovenaan deze pagina kunt u direct online uw herdenkingsbijeenkomst plannen bij het kopje: condoleance. U stelt binnen 5 minuten uw bijeenkomst samen met de tijden die u wenst.
Liever maatwerk? Maak dan een afspraak met ons. We vertellen u over de mogelijkheden.
De uitvaart zo persoonlijk mogelijk

Wensen

Wij bespreken graag al uw wensen om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende inrichting en uitstraling. Wilt u dat er foto’s of video gemaakt worden van de dag? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw winkelwagen