Dinerkaart
Intiem, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance
Koude voorgerechten
Ambachtelijk brood
Aioli | Roomboter | Tapenade
Zalm
Gerookt | Zwarte Boon | Wasabi | Komkommer
Rund
Tartaar | Kwartelei | Waldorf | Peterselie | Walnoot
Vitello Tonato
Kalf | Verse tonijn | Kappertjes
Burrata
Meloen | Tomaat | Roze Peper
Pompoen
Tartaar | Sinaasappel | Tynjetaler | Beukenzwam
Rund
Carpaccio | Sukade | Lavas | Paddenstoel | (supplement ganzenlever + 4,00)
Warme Voor- En Tussengerechten
Bisque
Kreeft | Tomaat | Bieslookolie
Bouillon
Gevogelte | Oosters | Paksoi | Taugé | Kwartelei
Wilde Gamba
Kataifi deeg | Paksoi | Thaise curry | Sesam
Champignons
Bierbeslag | Knoflook | Tuinkruiden
Hoofdgerechten
Ree
Biefstuk | Stoof | Biet | Rozenjus
Tournedos
Gegrild | Mais | Pittige jus
Tournedos Rossini
Gegrild | Ganzenlever | Truffeljus
Risotto
Bloemkool | Oude Kaas | Macadamia | Beurre Noisette
Tom Ka Kai
Flan | Venkel | Palmhart | Bamboe | Pinda
Zeetong
Aardpeer | Beurre Noisette | Eekhoorntjesbrood
Tarbot
Artisjok | Tomaat | Kokkels | Chorizo
Kalf
Ribeye | tuinkruidenboter
Rund
Kogelbiefstuk | pepersaus
Burger
Black Angus | Augurk| Tomaat
Ossenhaas
Spies | Satésaus | Atjar | Kroepoek
Chefs menu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4 of 5 gangen menu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
3 gangen
4 gangen
5 gangen
Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)
Desserts
Crème Brûlée
Klassiek | Vanille
Pina Colada
Ananas | Kokos | Rum
Peer
Brownie | Amandel Sorbet | Specerijen
Banaan
Karamel | Mascarpone | Chocolade sorbet
3 kazen
Rozijnenbrood | Compote van Abrikoos & Pompoen
Een selectie van Europese & Hollandse kazen
5 kazen
Rozijnenbrood | Compote
Selectie van Europese & Hollandse kazen
Kindermenu
Voor- en tussengerechten
Tomatensoep met balletjes
Ham met meloen
Fruitspies
Hoofdgerechten
Hotdog op een zacht broodje met frietjes
Biefstuk met jus en frietjes
Gepaneerde kipstukjes met frietjes
Krokante kabeljauw met saus en frietjes
Desserts
Bolletje vanille ijs met aardbeiensaus en schuimpjes
N’ICE Biologisch waterijs
Je kunt kiezen uit:
- Aardbei- knijpijs
- Watermeloen en munt op een stokje
- Appel-citroen op een stokje
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.