Dinerkaart
Culinair, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance.
Voor onze kleine gasten hebben we een aparte dinerkaart.
Chefs menu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
3 gangen
4 gangen
5 gangen
6 gangen
Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (6 glazen)
Soep
Bisque
Kreeftensoep | tomaat | bieslook
Uiensoep
Krokante deegkorst | Gruyère kaas
Oesters Geay NO.4
Oester
Azijn | sjalot
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
Voorgerechten
Ambachtelijk zuurdesembrood
Kruidenboter | Aioli | pittige roomkaas
Zalm
Graved lax | dille | venkel | vinaigrette met mosterdzaad
Rundertartaar
Morille dressing | Olde Remeker | Pata Negra | gebrande ui crème | eidooier
Ganzenlever
Terrine | appel | Calvados | brioche | vanille crème | hazelnoot
Kalf
Carpaccio | krokante zwezerik | bloemkool | macadamia dressing
Paling - Hollandse garnalen
Cocktail | kropsla | appel | bieslook | tomaat
Pompoen
Mabre van pompoen en nori | linzen | gemberbier sorbet | dashi
Aardpeer
Aardpeer | crème van hooi | duindoornbes
Hoofdgerechten
Tournedos
Koningoesterzwam | rösti | truffeljus
Tournedos Rossini
Brioche toast | ganzenlever
Runderentrecôte
Dry aged | gegrild | Padron peper | polenta | bearnaisesaus | bordelaisesaus
Anjou duif
Dadels | zoete aardappel | bosui | jus van Ras el Hanout
Kabeljauw
Paling | mousseline | groene groenten | aardappelkaantjes
Zeetong heel
Gefileerd | cepes beurre blanc | gevogeltejus
Zeetong half
Gefileerd | cepes beurre blanc | gevogeltejus
Tortellini
Gevuld met manchego | prei | artisjok | amandel puree | saus ajo blanco
Bloemkool
Bloemkool | beurre noisette | hazelnoot | citroen | vanille
Desserts
Crème brûlée
Aardbeien | verveine | mascarpone | rabarberijs
Chocolade
Framboos | amandel | vanilleschuim | pure chocolade | koffie ijs
Kokos & gember
Gingerbeer panna cotta | gember en sereh | Thaise basilicum | kokos | witte chocolade ijs
Kaas - Keuze uit 10 soorten
Perensalsa | botersla | toast van kletzenbrood | selectie van Europese & Hollandse kazen
Bonbons
Voor bij de koffie
Ambachtelijk gemaakte bonbons door Plaizier uit Hoogeveen
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.