Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Ontspannen

Narline is een verrassend veelzijdige horecagelegenheid. Naast lunchen en dineren kunt u kookworkshops volgen in onze kookstudio en zijn de verschillende zalen te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen of trouwerijen. Maar Narline biedt meer…

Geniet van het buitenleven

Wandel & Fietsroutes

Zin om iets leuks actiefs te doen… Narline heeft, in de prachtige omgeving van het buurtschap Ten Arlo, Wandel & Fietsroutes gemaakt. Begin de dag met koffie of thee en een heerlijk eigen gemaakt gebakje, ga samen op pad en na je gekozen activiteit staat er een heerlijke lunch, borrelplateau of diner voor je klaar. Geniet van het buitenleven.

Wilt u gebruik maken van Narline’s Wandel & fietsarrangement?
Kijk hier voor een heerlijk ontspannen dag.

De mooiste avonturen beleef je in Drenthe

Drenthe is mooi, ruim en vol uitdaging

Prachtige Nationale Parken en natuur om te ontdekken. Geniet van een wandeling, kom fietsen over de prachtige fietspaden of huur een kano. Drenthe is divers, bekijk de hunebedden, ga naar kamp Westerbork, bezoek het Drents Museum of kijk hoe de schaapsherder zijn schapen terugbrengt naar de schaapskooi.

De mooiste avonturen beleef je in Drenthe.

Kijk op de site van Drenthe.nl en vind snel dé activiteit die bij jou past.

Stijlvolle overnachting

Bed & Breakfast

Wilt u blijven overnachten na een gezellige ontspannen avond? Dat kan.
Narline heeft een aantal locaties voor u geselecteerd. Kijk welke B&B u aanspreekt en boek een heerlijke overnachting in het mooie Drenthe.