Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Genieten van eigen culinaire creaties

Workshop Culinair

Tijdens deze kookworkshop bereid je een heerlijk 3-gangen diner. De gerechten worden samengesteld uit herkenbare, verse producten waar je onder leiding van onze kok een verrassende twist aan geeft. Je kunt deze gerechten, met behulp van de omschrijving die je mee krijgt, thuis nog eens na maken. Er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van regionale producten en bij het samenstellen van het menu houdt de chef rekening met de seizoenen.

Je gaat genieten van jullie eigen culinaire creaties.

We gaan ervan uit dat je voldaan en trots op jouw kookprestatie huiswaarts keert!

Workshop Culinair – 75,00 p.p.

Dit arrangement is alleen te reserveren voor 6 tot 8 personen.

Reserveren kan gemakkelijk online via onze planner:

Online kookworkshop boeken


Maatwerk?

Wij prikkelen graag de zintuigen van onze gasten, maar willen zelf ook geprikkeld worden. Zoek je een unieke invulling van jouw kookworkshop? Net even een beetje anders dan anders? Wil je de kookworkshop combineren met een vergadering of een teamuitje? Wij denken en doen graag met je mee. Bel ons gerust.

narline kookstudio 3 - Narline Zuidwolde

Bullet N narline diapositief - Narline Zuidwolde

Iets extra’s: Schort met naam of logo

Kom je met een gezelschap en wil je een uniek en blijvend aandenken meegeven aan jouw gasten? Laat dan een gepersonaliseerd schort maken met de naam van je medewerkers of vrienden of met het logo van jouw bedrijf. Wij regelen dit voor je. De kookworkshop moet dan wel 6 weken van te voren geboekt worden, dit i.v.m. bedrukking. Vraag gerust naar de kosten van dit cadeau voor je gasten.