Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Voor u en uw gasten

Feestavond

In de monumentale Bijschuur kunnen de voetjes van de vloer. Wij zorgen dat uw gasten voorzien worden van heerlijke hapjes en drankjes. Live muziek, een uniek Themafeest of swingende DJ? Wij denken met u mee.
Of het nu gaat om een uitbundige feestavond met een goede band of DJ, waarbij iedereen aan het einde van de avond met de voetjes van de vloer gaat of om een gezellige barbecue of een mini festival; voor elk gewenst evenement kunt u bij Narline terecht om er een onvergetelijk ervaring voor u en uw gasten van te maken. Wij zorgen niet alleen voor een originele culinaire invulling maar denken ook graag mee over de aankleding, het entertainment of een eventueel thema dat u aan uw evenement wilt geven.
De monumentale Bijschuur is bij uitstek geschikt voor uw feestavond; met eigen terras, een ruime garderobe, een goede geluidsinstallatie en zelfs een ouderwetse discobal.
Wij hebben een feestavondarrangement voor u samengesteld, bestaande uit hapjes en drankjes, die u naar eigen wens kunt aanpassen en aanvullen.

Reserveren
U kunt gemakkelijk uw feestavond aanvragen via onze online offerte planner.

Online feestavond plannen

Narline - Zuidwolde - sabreren