Culinair genieten van de smaken van Narline

Mooie momenten

Mooie momenten

Wie zijn wij

Hendrik-Jan Lip is geen onbekende in de horeca. Hij is eerder, samen met Henriëtte, eigenaar geweest van Café Hare Majesteit en één van de oprichters van Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen. Een echte gastheer, die samen met het mooie horecateam van Narline, u een onvergetelijk bezoek aan Narline wil verzorgen.

“Bij Narline draait alles om mooie momenten. Of u nu komt genieten van een verfijnd diner, uw bruiloft viert of een zakelijke bijeenkomst heeft, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.” – Hendrik-Jan Lip

Henriëtte Waaijenberg is, met haar marketing, communicatie & HR achtergrond, vooral bezig met het beleid van Narline. Ze regelt op de backoffice samen met haar team de evenementen, sales, personeelszaken, financiën en de marketing & communicatie.

“Gastvrijheid zit in ons DNA. We willen dat iedere gast zich bij Narline thuis voelt en met een goed gevoel naar huis gaat.” – Henriëtte Waaijenberg

Het team van Narline

Henriëtte en Hendrik-Jan hebben een fantastisch horecateam samengesteld met inmiddels meer dan 50 mensen; allemaal mensen met passie voor eten, drinken en gastvrijheid. Als Chef-kok kookt Maarten Dragt met zijn keukenteam de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin.

“In onze keuken draait het om smaak, seizoen producten en pure ingrediënten. We laten ons inspireren door klassieke Franse en Dutch cuisine, maar vooral door de natuur om ons heen.” – Maarten Dragt

De bediening staat onder leiding van Robert Warmolts een echte horecavakman. Met zijn ervaring en liefde voor en kennis van heerlijk eten en drinken zorgt Robert samen met zijn team voor vele mooie momenten bij de gasten van Narline. Robert is ook een van onze sommeliers, hij verzorgt de wijnen passend bij de menukaart en het maandelijks wisselende Chefsmenu.

“Een goede wijn tilt een gerecht naar een hoger niveau. Wij helpen onze gasten graag bij het maken van de perfecte wijnkeuze voor een complete culinaire beleving.” – Robert Warmolts

Het team dat bij Narline voor u klaarstaat in de keuken en de bediening bestaat niet alleen uit vakmensen met een horecaopleiding of jarenlange ervaring.  Het is onze missie om ook jong talent op te leiden voor ons mooie ambacht. Narline heeft op alle afdelingen leermeesters in dienst. Stagiaires, BBL-ers, BOL en studenten van de hogeschool zijn altijd welkom, mits er plek is, om te leren binnen ons team. Voor de bediening hebben we een eigen intern opleidingsprogramma samengesteld: Narline’s Talent Modules. Ook onze enthousiaste medewerkers in de afwas, schoonmaak, backoffice, sales, M&C, administratie en algemene dienst maken een belangrijk onderdeel uit van het team Narline. Werk je fulltime bij Narline, dan heb je een 4-daagse werkweek.

image00438 bewerkt - Narline Zuidwolde

Strategische visie, missie

De plannen

Binnenkort breiden wij ons horecacomplex uit met een hotel met 26 kamers en acht camperplekken. In 2021 kochten we de grond achter de boerderij. De eerste stap was de bestemmingswijziging, in maart 2025 besloot de raad van de gemeente De Wolden unaniem positief over onze plannen. We zijn nu druk met de ontwikkeling. We houden u op de hoogte.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen, het lijkt soms een containerbegrip, maar toch hebben we bepaald dat dit een van de belangrijke doelstellingen van Narline is. We hechten waarde aan onze natuurlijke omgeving en willen de toekomst hiervan graag gezond houden. Hoe we dit doen? Soms zit dit in kleine dingen; rietjes van bamboe, pennen van riet, zo min mogelijk papier verbruiken en schoonmaakmiddel gebruiken dat vriendelijk is voor het milieu. Ook het bewust omgaan met voorraden en vooral (voedsel) verspilling draagt hier een steentje aan bij. Een walking dinner met allerlei verschillende gerechtjes in plaats van een buffet bijvoorbeeld scheelt veel weggegooid eten. Ook de keuze om niet standaard frietjes en salade bij het hoofdgerecht te serveren wordt mede vanuit duurzaamheid aan de gasten gelaten.

Binnen Narline werken wij zoveel mogelijk digitaal. Al onze systemen ‘praten’ met elkaar. We volgen ontwikkelingen op de voet en implementeren daar waar mogelijk.

Op naar circulair ondernemen…
Energietransitie

Uniforme voorwaarden Narline

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Narline (UVN) van toepassing. Bovendien liggen de UVN bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVN zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de door de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) uitgegeven Uniforme Voorwaarden Horeca.

De historie van Narline

Narline in het kort

Authentieke locatie in een Rijksmonumentale Saksische boerderij uit 1768 van het Hallenhuistype.

Culinair genieten met een seizoensgebonden keuken, maandelijks wisselt Chefsmenu en een uitgebreide wijnkelder.

Gastvrij ervaren horecateam.

Officiële trouwlocatie en evenementenlocatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Duurzaam en innovatief ondernemen, van inductie koken tot zonnepanelen, grotendeels energieneutraal.

Leerbedrijf met eigen talentprogramma’s voor jong horeca-talent.

Wij verwelkomen u graag bij Narline, in Zuidwolde, Drenthe waar we samen mooie momenten creëren!