Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Ervaar wat je zintuigen doen met je smaakbeleving

Proeverij

Bij Narline werken echte vakidioten. Zij doen niets liever dan u meenemen in hun kennis en smaakbeleving op het gebied van eten en drinken. Wilt u bijvoorbeeld ervaren wat verschillende zintuigen doen met uw smaakbeleving of hoe de structuur of temperatuur van een gerecht of drank beïnvloed wat u proeft? Of wilt u meer weten over uw favoriete wijnstreek of druivensoort en proeven hoeveel diversiteit daarin is? Met een gezelschap vanaf 12 personen stellen wij graag een proeverij op maat samen, al dan niet in combinatie met een bijeenkomst, diner of andere festiviteit bij Narline.

Arrangement Wijnproeverij

We hebben een arrangement voor u samengesteld voor een gezellige en leerzame wijnproeverij bij Narline.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen en bestaat uit het proeven van 5 verschillende wijnen: 2 wit, 1 rosé, 2 rood en 5 bijpassende kleine gerechtjes met uitleg van onze sommelier. U kunt dit arrangement uitbreiden met cava, dessertwijn en/of rode port met bijpassend klein gerechtje.

Het voorhuis met daaronder onze wijnkelder is uitermate geschikt voor groepen tot 12 personen. Voor een groter aantal personen kunt u uitstekend terecht in de rechter Deel of onze Monumentale Bijschuur. Bij mooi weer is het ook mogelijk om een wijnproeverij te boeken op het terras of in de tuin.

Reserveren
Snel en gemakkelijk een datum reserveren? Dat kan via onze online planner.

Online wijnproeverij boeken

Narline - Wijnproeverij