Culinair, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance.

Dinerkaart

Voor onze kleine gasten hebben we een aparte dinerkaart.

Chefs menu

Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu.  Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.

3 gangen

49,5

4 gangen

61

5 gangen

72,5

6 gangen

84

Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)

25,5

Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)

34

Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)

42.5

Bijpassend wijnarrangement (6 glazen)

51

Oesters Geay NO.4

Oester

Klassiek | naturel | azijn | sjalot

5

Oester gegratineerd

Hollandaise | spinazie | Parmezaan

6

Kaviaar

Kaviaar

Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook

37,5 per 10 gram

Voorgerechten

Rundertartaar

Iberico | Parmezaanse kaas | morilles | eidooier
Supplement zwezerik + 10

19

Gerookte zalm

Kimchi | edamame | bimi | rettich | dashi

19

Koolrabi

vega - Narline Zuidwolde

Couscous | salsa verde | geitenyoghurt | lavas | brickdeeg

19

Ganzenleverterrine

Brioche | abrikoos | vanille

24,5

Hollandse garnalen

Cocktailsaus | tomaat | kropsla | Granny Smith

22,5

Warme voorgerechten

Zwezerik

Paddenstoel | aardpeer | truffel

22,5

Coquilles

Broodpudding | hazelnoot | beurre noisette

20

Gyoza

vega - Narline Zuidwolde

Jackfruit | curry | pompoen | mais | linzen
Als hoofdgerecht +10

19

Bisque

Kreeft | tomaat | bieslook | wilde gamba

17

Hoofdgerechten

Tournedos

Paddenstoel | sjalot | knol | Madeira | zoethout
Supplement ganzenlever + 10

42,5

Entrecote

Dry aged | patisson | tomaat | padron | paprika | piment

35

Kabeljauw

Linzen | peulen | doperwt | bospeen | gerookte paling
Supplement 2 stuks coquille + 10

35

Duif

Pompoen | mais | bospeen | padron | Baharat
Supplement ganzenlever + 10

37,5

Ravioli

vega - Narline Zuidwolde

Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus

30

Desserts

Pure chocolade

Braam | limoen | kokos | gember

15

Sinaasappel

Walnoot | wortel | crème fraîche | saffraan

15

Crème brûlée

Aalbes | verveine | amandel

15

Aardbei

Rabarber | gele room | vanille ijs

15

Kaas

Perensalsa | toast van rozijnenbrood | gesuikerde walnoot

vanaf 3 kazen – 4,5 euro per stuk

Bonbons

Voor bij de koffie
Ambachtelijk gemaakte bonbons door Plaizier uit Hoogeveen

per stuk - 2,5
vega 1 - Narline Zuidwolde

vegetarisch

Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken. Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.