Mooie momenten
Narline
Kom culinair genieten in ons sfeervol Rijks monumentaal boerderijen-complex uit 1768 Omringd door rust, natuur en karakter.
U bent hier: Home | Eten en Drinken | Dinerkaart
Culinair, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance.
Dinerkaart
Voor onze kleine gasten hebben we een aparte dinerkaart.
Chefs menu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
3 gangen
49,5
4 gangen
61
5 gangen
72,5
6 gangen
84
Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)
25,5
Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
34
Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)
42.5
Bijpassend wijnarrangement (6 glazen)
51
Oesters Geay NO.4
Oester
Klassiek | naturel | azijn | sjalot
5
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
6
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
37,5 per 10 gram
Voorgerechten
Rundertartaar
Iberico | Parmezaanse kaas | morilles | eidooier
Supplement zwezerik + 10
19
Gerookte zalm
Kimchi | edamame | bimi | rettich | dashi
19
Koolrabi
Couscous | salsa verde | geitenyoghurt | lavas | brickdeeg
19
Ganzenleverterrine
Brioche | abrikoos | vanille
24,5
Hollandse garnalen
Cocktailsaus | tomaat | kropsla | Granny Smith
22,5
Warme voorgerechten
Zwezerik
Paddenstoel | aardpeer | truffel
22,5
Coquilles
Broodpudding | hazelnoot | beurre noisette
20
Gyoza
Jackfruit | curry | pompoen | mais | linzen
Als hoofdgerecht +10
19
Bisque
Kreeft | tomaat | bieslook | wilde gamba
17
Hoofdgerechten
Tournedos
Paddenstoel | sjalot | knol | Madeira | zoethout
Supplement ganzenlever + 10
42,5
Entrecote
Dry aged | patisson | tomaat | padron | paprika | piment
35
Kabeljauw
Linzen | peulen | doperwt | bospeen | gerookte paling
Supplement 2 stuks coquille + 10
35
Duif
Pompoen | mais | bospeen | padron | Baharat
Supplement ganzenlever + 10
37,5
Ravioli
Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus
30
Desserts
Crème brûlée
Vanille | speculaascrème | sinaasappel pompoen ijs
15
Chocolade
Steranijs panna cotta | pure chocolade crème | amandel kletskop | amaretto espuma | koffie ijs
15
Mango
Witte chocolademousse | rode peper | zwarte thee gel | mango sorbet
15
Cafe glacé
Pecannoot | tonkaboon | caramel | vanille | café noir
15
Kaas
Perensalsa | toast van rozijnenbrood | gesuikerde walnoot
vanaf 3 kazen – 4,5 euro per stuk
Bonbons
Voor bij de koffie
Ambachtelijk gemaakte bonbons door Plaizier uit Hoogeveen
per stuk – 2,5
vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken. Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.