Mooie momenten
Narline
Kom culinair genieten in ons sfeervol Rijks monumentaal boerderijen-complex uit 1768 Omringd door rust, natuur en karakter.
U bent hier: Home | Eten en Drinken | Lunchkaart
Gezellig en heerlijk culinair eten in een sfeervolle ambiance
Lunchkaart
Ambachtelijk brood | wit of bruin
Kip rendang
Pinda | kokos | zoetzuur | ei | gebakken ui
14,5
Tonijn
venkel | appel | mozzarella | mierikswortel
14,5
Molkerij geitenkaas
Walnoten | peer | balsamico
14,5
Carpaccio
Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise
14,5
Uitsmijter
Ham en/of kaas
11,5
Rundvleeskroketten
2 stuks | mosterd
11
Paddenstoelkroketten
2 stuks | mosterd
11
Viskroketten
Yoghurt crème
13,5
Narline’s 12 uurtje
Tom ka kai soep | broodje hamburger | broodje met gerookte zalm
19,5
Soepen
Bisque
Wilde gamba | tomaat | bieslookolie
17
Tom ka kai
Bosui | kip
13
Salade
Molkerij geitenkaas
Spinazie | pecannoot | gegrilde groente
20
Vis
Gerookte zalm | krokante gamba | dille | appel
20
Carpaccio
Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise
20
Warme gerechten
Biefstuk
Rund | rode wijn jus | brood of friet
28
Saté
Kip | satésaus | kroepoek | brood of friet
23
Tournedos
Paddenstoel | sjalot | Madeira | zoethout
Supplement ganzenlever + 10
42,5
Kabeljauw
Linzen | peulvruchten | beurre blanc
Supplement 2 stuks coquille + 10
35
Ravioli
Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus
30
Desserts
Crème brûlée
Vanille | speculaascrème | sinaasappel pompoen ijs
15
Chocolade
Steranijs panna cotta | pure chocolade crème | amandel kletskop | amaretto espuma | koffie ijs
15
Mango
Witte chocolademousse | rode peper | zwarte thee gel | mango sorbet
15
Cafe glacé
Pecannoot | tonkaboon | caramel | vanille | café noir
15
Chefs lunchmenu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 2, 3, 4,5 of 6-gangen lunchmenu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
2 gangen
39,5
3 gangen
49,5
4 gangen
61
5 gangen
72,5
6 gangen
84
Oesters Geay NO.4
Oester
Klassiek | naturel | azijn | sjalot
5
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
6
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
37,5 per 10 gram
vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken. Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.



