Mooie momenten

Narline

Kom culinair genieten in ons sfeervol Rijks monumentaal boerderijen-complex uit 1768 Omringd door rust, natuur en karakter.


Gezellig en heerlijk culinair eten in een sfeervolle ambiance

Lunchkaart

Ambachtelijk brood | wit of bruin

Kip rendang
Pinda | kokos | zoetzuur | ei | gebakken ui
14,5

Tonijn
venkel | appel | mozzarella | mierikswortel
14,5

Molkerij geitenkaas
Walnoten | peer | balsamico
14,5

Carpaccio
Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise
14,5

Uitsmijter
Ham en/of kaas
11,5

Rundvleeskroketten
2 stuks | mosterd
11

Paddenstoelkroketten
2 stuks | mosterd
11

Viskroketten
Yoghurt crème
13,5

Narline’s 12 uurtje
Tom ka kai soep | broodje hamburger | broodje met gerookte zalm
19,5

Soepen

Bisque
Wilde gamba | tomaat | bieslookolie
17

Tom ka kai
Bosui | kip
13

Salade

Molkerij geitenkaas
Spinazie | pecannoot | gegrilde groente
20

Vis
Gerookte zalm | krokante gamba | dille | appel
20

Carpaccio
Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise
20

Warme gerechten

Biefstuk
Rund | rode wijn jus | brood of friet
28

Saté
Kip | satésaus | kroepoek | brood of friet
23

Tournedos
Paddenstoel | sjalot | Madeira | zoethout
Supplement ganzenlever + 10
42,5

Kabeljauw
Linzen | peulvruchten | beurre blanc
Supplement 2 stuks coquille + 10
35

Ravioli
Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus
30

Desserts

Crème brûlée
Vanille | speculaascrème | sinaasappel pompoen ijs
15

Chocolade
Steranijs panna cotta | pure chocolade crème | amandel kletskop | amaretto espuma | koffie ijs
15

Mango
Witte chocolademousse | rode peper | zwarte thee gel | mango sorbet
15

Cafe glacé
Pecannoot | tonkaboon | caramel | vanille | café noir
15

Chefs lunchmenu

Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 2, 3, 4,5 of 6-gangen lunchmenu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.

2 gangen
39,5

3 gangen
49,5

4 gangen
61

5 gangen
72,5

6 gangen
84

Oesters Geay NO.4

Oester
Klassiek | naturel | azijn | sjalot
5

Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
6

Kaviaar

Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
37,5 per 10 gram

vega 1 - Narline Zuidwolde

vegetarisch

Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken. Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.