Mooie momenten

Narline

Kom culinair genieten in ons sfeervol Rijks monumentaal boerderijen-complex uit 1768 Omringd door rust, natuur en karakter.


De smaak van het wildseizoen

Seizoenkaart – Wild

Wanneer de dagen korter worden en de natuur haar rijke kleuren toont begint bij Narline het wildseizoen. Onze chefs bereiden met liefde en vakmanschap gerechten waarin de pure smaken van wildspecialiteiten tot hun recht komen. Elk gerecht wordt ambachtelijk samengesteld, met respect voor het seizoen en de streek.
Verwacht ambachtelijke gerechten, vol karakter en perfect passend bij het najaar.

Voorgerechten

Cèpes soep
Paddenstoelen crème | macadamia | bieslookolie – 13
 
Wild paté
Reebok | rode biet | uien confit | balsamico | hazelnoot – 19

Wijnsuggestie:
Wit: La Grande Croix Anjou Blanc 2022
8,5
Of
Rood: Spätburgunder 2021, Deutzerhof, Ahr – 9,5

hoofdgerechten

Hertenrug
Rode kool | stoofpeer | mousseline | jus van pruim – 42,5

Wijnsuggestie:
Côtes du Rhône ‘Vieilles Vignes’ 2022, Domaine Hillaire
8,5

 
Wildstoof “en cocotte”
Hert & wild zwijn | zilverui | kruidkoek | stoofpeer | zuurkool  – 32,5

Wijnsuggestie:
Barbera d’Asti ‘Fiulot’, Prunotto, Piemonte
9,5