fbpx
Wordt verrast door mooie smaken

Narline’s Proeverij

In de weekenden op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u genieten van een diner, bestaande uit een proeverij van 14 warme en koude gerechtjes uit de keuken van Narline. Het enige wat u thuis hoeft te doen is het verwarmen van een aantal gerechtjes. De beschrijving ontvangt u bij de box. Onze koks hebben met liefde een diversiteit van vis-, vlees- en vegetarische lekkernijen samengesteld.
Iedere maand is er een nieuwe versie van Narline’s Proeverij.

Laat uw gastronomisch verrassen

4-gangen Wijn & Spijs diner

Laat u gastronomisch verrassen door onze chef kok Maarten Dragt. Hij heeft, samen met sommelier Arnold Krikken, een 4-gangen Wijn & Spijs diner voor u samengesteld. Met dit 4-gangen menu bent u zelf dé echte chef en serveert u de bijpassende wijnen als een echte sommelier.

Het laatste weekend van de maand kunt u thuis genieten van een compleet diner, zoals u dat gewend bent bij Narline. U hoeft het diner enkel nog af te maken, waardoor u in een handomdraai een heerlijk 4-gangen diner op tafel zet. U krijgt een QR-code die verwijst naar ons YouTube-kanaal, daarop staan de filmpjes per gang om stapsgewijs de borden prachtig op te maken en daarna vertelt Arnold over de bijpassende wijn van die gang. Leuk en leerzaam om te bekijken…

Bestel het Wijn & Spijs diner
Geniet tijdens een online bijeenkomst van de gerechten van Narline

Narline’s Online Teamspakket

Wilt u uw online deelnemers een uitgebreide borrel aanbieden?
Wilt u uw medewerkers verrassen met een proeverij?
Bent u op zoek naar een online teamuitje?

Voor uw bedrijf

Een box met 8 heerlijke gerechtjes voor 1 persoon en een drankje naar keuze. Dit Online Teamspakket is te bestellen vanaf 6 medewerkers.

Bestel Online Teamspakket
Zet jouw moeder in het zonnetje

Moederdag Picknick

Zondag 9 mei organiseert Narline een heerlijke Picknick in de tuin en op het terras.

Neem jouw moeder mee en zet haar letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. De Picknick bestaat uit ambachtelijk brood, smakelijke zoete en hartige gerechtjes, zowel warm als koud. Kies voor een Picknickkleedje in de tuin of een gezellig zitje op het terras. Voor de kinderen liggen er leuke spellen klaar om samen in de tuin mee te spelen. Bij minder mooi weer is er voldoende gelegenheid om naar binnen uit te wijken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de brunch af te halen en thuis te genieten van de heerlijke brunch.

Moederdag Picknick
Uw winkelwagen