MM Culinair

Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde
Narline deelnemer aan MMCulinair 2022

MM Culinair – Het culinaire evenement van Drenthe

Het 10e jaar van MM Culinair. En wij doen mee…

Narline is 1 van de deelnemende restaurants die in augustus op het Marktplein in het centrum van Emmen haar gerechtjes aan het grote publiek presenteert.
Het belooft een mooi culinair food evenement te worden… Tijdens dit weekend is het genieten van culinaire hoogstandjes, in combinatie met heerlijke wijnen of een lekker biertje.

MM Culinair plaats op 20 & 21 augustus 2022. Save the date!

Programma

Zaterdag 20 augustus 15.00 – 00.00 uur

Zondag 21 augustus 14.00 – 21.00 uur

Informatie

De toegang is gratis. U ontvangt een menukaart bij de entree van het plein. Hierop staan alle gerechtjes die de 10 deelnemende restaurants aan u presenteren.
Ieder restaurant heeft een ‘signing dish’. Op zaterdagmiddag om 16.00 uur maakt de jury bekend welk restaurant het mooiste gerechtje heeft gemaakt. U kunt daar dan nog het hele weekend van genieten.

Uiteraard is Narline in Zuidwolde het weekend van 20 en 21 augustus gewoon geopend.
Tijdens het event krijgen we ondersteuning van John van Regteren en een aantal deelnemers van de kookclub ‘De Doffers’. Maarten Dragt, Chef-kok en Hendrik-Jan Lip, eigenaar en Robert Warmolts, sommelier van Narline zijn het hele weekend in Emmen aanwezig om u te ontmoeten.

We zijn druk bezig met het samenstellen van mooie culinaire gerechtjes. Uiteraard met de mooie smaken van Narline. Ook over de inrichting van pagode tenten zijn we aan het brainstormen… Wij hebben er zin in.

MM Culinair. Komt u ook?

Meer informatie over MMCulinair vind u op de website:

Culinaire groet,
Team Narline

Uw winkelwagen