Op woensdagavond 16 april organiseert restaurant Narline een avond met het thema lente. Deze avond start de seizoenskaart ‘Asperge’ bij Narline en u kunt als eerste diverse bereidingen van dit mooie ‘goud’ komen proeven.
U geniet van een culinair 4-gangen diner van Chef-kok Maarten Dragt met asperge in de hoofdrol.
Robert Warmolts, sommelier bij Narline verrast u deze avond samen met een van onze wijnleveranciers Heisterkamp met bijzondere wijnen. Robert vertelt samen met Hans Averesch van Heisterkamp enthousiast over de herkomst van de geselecteerde wijnen. Een gezellige en leerzame avond uit!
Woensdag 16 april 2025
Wijn & Spijs avond
Programma event – start seizoenkaart Asperge
18.00 – 18.30 uur: ontvangst
18.30 – 21.30 uur: 4- gangen Wijn & Spijs diner
Uitleg over wijnen door onze sommeliers en een van onze wijnleveranciers.
4-gangen Wijn & Spijs menu
Voorgerecht
VOORJAARSSALADE met groen & witte asperges
Smallert forel | bloedsinaasappel | gepocheerd ei | yoghurt | feta | vinaigrette sumac
Tussengerecht
KRAB & ASPERGES
Krabpootjes | flan asperges | zuurdesem | krabjus
Hoofdgerecht
LAM
Rump | asperges | pommes Dauphine | doperwt | Hollandaise | dragonjus
Dessert
RABARBER
Gemarineerd | vanille-hangop | aardbeimousse | witte chocolade | financier cookie | amandel crumble | verveine-sorbet
4-gangen Wijn & Spijs diner: € 90,00 per persoon – all in prijs.Â
Reserveren
Wilt u deze avond niet missen? Reserveer dan via de knop reserveren op deze site of via een van onze medewerkers van Team Narline. T (0528) 310 333 of stuur een E-mail naar: info@narline.nl.
Narline voor: Mooie (lente) Momenten!
PS. Wilt u uw dieet of allergie direct doorgeven bij uw reservering?