Narline – Drentse ondernemer van de maand

Narline – Drentse ondernemer van de maand

Drentse ondernemer van de maand Narline Zuidwolde
Bullet N narline positief
Drentse ondernemer van de maand Narline Zuidwolde

Narline is Drentse Ondernemer van de maand. Daar zijn we natuurlijk erg TROTS op!
Twee keer kwam Marina bij Narline filmen.
Met dit filmpje als eindresultaat…

Het laat mooi zien wat we allemaal doen en dat we een fantastisch horecateam hebben!
Daarnaast staan we ook open om onze kennis te delen, bijvoorbeeld met de 3 minor studenten van NHL Stenden Hogeschool Emmen. Janita, Danny en Jordy werkten aan de promotie van de mogelijkheden voor de zakelijke markt. Ze leerden veel van ons, maar wij leerden ook zeker veel van hun. Donderdag 9 juni houden ze hun eindpresentatie in Emmen. Super leuke en waardevolle samenwerking.
Binnen Narline hebben we aan de voorkant nog 3 studenten, ook die zijn bezig met hun eindscriptie. En in de keuken hebben we 2 BBL-ers en nog stagiaires.
Kennis delen dat zit in ons DNA.
We hebben inmiddels 51 medewerkers bij Team Narline. We groeien hard en zijn op zoek naar collega’s in de bediening, keuken en afwassers. Kijk op onze vacature mogelijkheden voor jou!

Korte omschrijving voor wie Narline nog niet kent:
Narline in Zuidwolde (Drenthe) kenmerkt zich door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Dit alles in een Rijks monumentaal boerderijencomplex van 1768 in een landelijke omgeving. Naast lunch en diner kunt u bij Narline besloten dineren in ons voorhuis, kookworkshops volgen, genieten op het terras in de prachtige tuin, wijnproeverijen boeken, trouwen, feest vieren en vergaderen.

Lees hier het hele artikel van Ik ben Drentse Ondernemer: Narline Drentse Ondernemer van de maand.

Comments are closed.

Uw winkelwagen