Bullet N narline positief - Narline Zuidwolde

Teamuitje in Drenthe

Narline in Zuidwolde: Dé locatie voor een gezellig uitje met je team of het bedrijf.

Zintuigen en smaakbeleving…

Proeverij Wijn (& Spijs) met jouw team

Bij Narline in Zuidwolde, Drenthe werken echte wijn en spijsliefhebbers. Onze vinologen en sommeliers delen graag hun kennis met jullie. Ze nemen u mee in de smaakbeleving op het gebied van eten en drinken. Wilt u bijvoorbeeld ervaren wat verschillende zintuigen doen met uw smaakbeleving of hoe de structuur of temperatuur van een gerecht of drank beïnvloed wat u proeft? Of wilt u meer weten over uw favoriete wijnstreek of druivensoort en proeven hoeveel diversiteit daarin is?

Kom met uw team of bedrijf genieten van een Wijn & Spijs diner of een Wijnproeverij. Het is mogelijk vanaf 8 personen tot 140 personen. Wij stellen het programma graag samen met u op.
Het wijnarrangement is ook online te boeken. Wilt u eerst de Rijksmonumentale boerderij bezichtigen waarin Narline is gevestigd? Dat kan natuurlijk ook. We hebben 4 verschillende ruimtes, voor elke groepsgrootte een passende plek. Neem een kijkje in onze gallerij en bekijk alle foto’s van de diverse ruimtes.

PS. Wist u dat er bij Narline meer dan 100 soorten wijn in de wijnkelder liggen? Bij een grotere groep is het mogelijk om een van onze wijnleveranciers uit te nodigen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Ontdek de topchef in je team…

Kookworkshop bedrijfsuitje

In het monumentale Voorhuis van Narline, het oude woonhuis van de boer en boerin, is tegenwoordig de sfeervolle Kookstudio van Narline gevestigd. De kookstudio is geschikt voor workshops kookles aan groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen. Samen met je collega’s ga je aan de slag. Wie in jouw team blijkt een sterrenchef te zijn? Onze ervaring is dat er die avond ontzettend veel gelachten wordt en dat je verstelt zult staan van de kwaliteiten van jezelf en je collega’s. We laten je kennis maken met mooie ingrediënten, kooktechnieken die je niet meer vergeet en bijzondere combinaties van smaken. Je kunt kiezen uit 2 workshops: culinair of gastronomie.

Programma teamuitje kookworkshop

 • Ontvangst in de wijnkelder onder de Kookstudio;
 • Uitleg over de kookworkshop;
 • Allemaal de kookschorten aan;
 • Onder begeleiding van onze chefs bereiden jullie een 3 of 4 gangen menu;
 • Uiteraard een drankje tussendoor;
 • Natuurlijk is het menu om samen van te genieten;
 • Jullie eten aan de mooie tafel op de verhoging in het Voorhuis;
 • In de Kookstudio zitten jullie besloten met je team;
 • Recepturen krijgen jullie mee naar huis.

Optioneel
Schort met naam of logo van jullie bedrijf, mits 6 weken vooraf geboekt. Vraag naar de kosten van dit cadeau voor je collega’s.

Interesse?

De kookworkshops kunnen zelf online geboekt worden of bel met een van onze collega’s voor het checken van de beschikbaarheid of maatwerk mogelijkheden.

Meer informatie Kookworkshops

Teambuilding in een inspirerende omgeving

Bedrijfsuitje

Beleef met uw afdeling of uw hele bedrijf een gezellige, inspirerende en informele samenkomst bij Narline in Zuidwolde, Drenthe.
Onder het genot van een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje wordt u verwelkomd in ons restaurant of bij mooi weer op het terras.
Kies één van onze leuke activiteiten zoals:

 • een wandeling met een boswachter;
 • klootschieten in buurtschap Ten Arlo;
 • of speel een competitief en interactief spel tijdens een gezellige borrel.

Na afloop wacht u een culinair 3-gangen menu in ons restaurant of in één van onze sfeervolle privéruimtes.

Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden, we denken graag met u mee. Voor bedrijfsuitjes van 8 tot 140 personen.

Stel zelf gemakkelijke uw eigen bedrijfsuitje samen met onze online offerte planner of maak een afspraak om uw wensen door te spreken.
Eerst de Rijksmonumentale boerderij bezichtigen waarin Narline is gevestigd? Dat kan natuurlijk ook. We hebben 4 verschillende ruimtes, voor elke groepsgrootte een passende plek. Neem een kijkje in onze gallerij en bekijk alle foto’s van de diverse ruimtes.

Offerte aanvragen

Ruimte huren met je team

Workshopruimte huren

Natuurlijk kun je bij Narline in Zuidwolde ook een van de ruimtes huren voor een door jullie eigen workshop. Een workshopruimte huren kan via een van onze medewerkers. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

 

Heel veel mogelijkheden voor bedrijven

Narline voor al uw zakelijke events

 • Bijeenkomsten voor uw genodigden mogelijk van 10 tot 300 gasten in verschillende zalen of in de tuin
 • Informeel gesprek met uw relaties tijdens lunch of diner
 • Conferentie arrangementen
 • Narline exclusief – het hele complex voor uw zakelijke gasten
 • Actieve activiteiten tussen de vergadering/het overleg door kan geregeld worden
 • Culinair genieten met de chef aan tafel in alle rust en met privacy in het monumentale voorhuis
 • Met uw team/bedrijf actief zelf koken, tussen de vergadering door
 • Unieke kookworkshops in onze kookstudio met eigen wijnkelder en besloten terras
 • Personeelsuitje culinair fijnproeven met activiteit, wijnproeverijen, wandeling met de boswachter etc
 • Heisessie, maar dan in het bos, met inspirerend uitzicht over de landerijen
 • Stel uw eigen arrangement samen – maatwerk

Contact opnemen

Laat je gastronomisch verrassen

Lunch of diner met je team

Een teamuitje kan natuurlijk ook gewoon lekker samen uit eten zijn. Naast het restaurant is er in de fraaie tuin op het terras de mogelijkheid om, bij mooi weer, te genieten van een ambachtelijke  lunch of diner. Af en toe zie je een van de koks naar de eigen moestuin gaan om groente of kruiden op te halen… Narline is 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur.
Is het teamuitje ter gelegenheid van iets speciaals en wil je wat extra’s doen voor een collega? Neem voor de reservering contact met ons op, dan spreken we het vooraf even door. Kom samen culinair genieten van de smaken van Narline!

Lunchkaart   Dinerkaart